Zadnji komentari

‘Jesi za Staljina ili Tita’, pitali su se komunisti ’45., a današnji se pitaju: ‘Jesi za Bernardića ili Milanovića?’

Pin It

Image result for bernardić milanović

Za njih ne postoji ni nogometna groznica, ni mirovinska reforma, ni migracije, ni gospodarska kriza, ama baš ništa, oni se samo kao perpetumobile vrte u krug i bave samim sobom, bolje reći, oni se samo bave ‘Berom s onog svijeta’.

Za njih ne postoji ni nogometna groznica, ni mirovinska reforma, ni migracije, oni se samo bave 'Berom s onog svijeta'

I dok se predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović danima hvali kako će kao navijačica i o svom trošku otputovati na Svjetsko nogometno prventsvo u Rusiji bodriti Vatrene, a danas na dan velike utakmice između Hrvatske i Danske u Nižnjem Novgorodu objavljuje i fotografiju iz aviona na kojoj pozira s većim brojem navijača koji su se također zaputili na utakmicu, dok premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković namjerava s užim kabinetom također otići u Rusiju bodriti naše dečke, ukoliko Hrvatska prođe u četvrtfinale, dok cijeli hrvatska nacija i cijeli svijet bruji o nogometu i našim vatrenim herojima, Modriću, Rakitiću, izborniku Daliću, dotle se u najvećoj oporbenoj stranci vodi pravi rat za partijsko prijestolje.

Za njih ne postoji ni nogometna groznica, ni mirovinska reforma, ni migracije, ni gospodarska kriza, ama baš ništa, oni se samo kao perpetumobile vrte u krug i bave samim sobom, bolje reći, oni se samo bave ‘Berom s onog svijeta’.

Svakodnevno u svim medijima se na udarnim mjestima može pročitati o raskolu u SDP-u, o pobunjenicima protiv Davora Bernardića, koji su zgroženi najavama da će se naći na njegovoj ‘listi za odstrel’, o tome da Milanovićev kadar Hajdaš Dončić planira osnovati politički pokret Sjeverna liga, te kako se već spominje ime čovjeka koji bi mogao preuzeti SDP.

Za to vrijeme naši nogometaši žare i pale na Svjetskom nogometnom prvenstvu cijela hrvatska nacija je na nogama, a od Bernardića ni traga ni glasa. Zar ne bi bilo dobro da je i on otputovao u Rusiju, slikao se s navijačima u hrvatskom dresu, ako je već svojedobno pravio selfije s kupusom. Na žalost, vodeći ljudi stranke i vodeći pučisti u stranci, koji žele za račun svog bivšeg šefa Zorana Milanovića srušiti njegova nasljednika Bernardića, ne bave se ničim drugim osim samima sobom. ‘Jesi li za Staljina ili Tita’, pitali su se komunisti ’45., a  sadašnji se komunisti pitaju :’Jesi li za Bernardića ili Milanovića?’ Žalosno.

V.Topić/7dnevno