Zadnji komentari

Mladen Pavković: Opet se javio Vulin i opet „trabunja“

Pin It

Image result for aleksandar vulin

Srpsko ministarstvo obrane prenijelo je izjavu tamošnjeg ministra obrane Aleksandra Vulina. Izjavio je da se Oluja prema Srbima više nikada neće ponoviti, da o tome neka nitko ne sanja te dodao „Ako je u Hrvatskoj spremaju za nekog drugog to je već njihov problem. No, Srbima nemojte prijetiti“ – komentirao je notorni Vulin obraćanje hrvatskog ministra obrane generala Damira Krstičevića prigodom prijema za ratne zapovjednike u Kninu, povodom 24. obljetnice VRO Oluja. 

Zatim je ovaj srbijanski „komandos“ istaknuo da „ne postoji zemlja na svijetu koja se raduje protjerivanju svojih državljana i ne postoji zemlja u Europi koja se još drži fašističke ideologije i prakse, kao što to čini Hrvatska“.

Sramno da sramnije ne može biti.

S obzirom da smo od ovog bivšeg četnika čuli i gore stvari kad je u pitanju Hrvatska i njezina borba protiv velikosrpske agresije te nas riječi i ne začuđuju.

Ako je koja zemlja „fašistička“ onda to sigurno nije Hrvatska. Čudi nas da taj tip još ništa nije naučio od suvremene povijesti i da dalje trabunja kao da je 1991.

Srbi iz Knina sami su napustili svoje domovine, čim je tijekom VRO Oluja „pukla prva puška“, bježali su, kako reče i njihov vođa Slobodan Milošević, poput „zečeva“.

General Damir Krstičević častan je i uzoran vojnik, jedan od najškolovanijih na ovim prostorima i takvi koji su poput Vulina tijekom agresije bili obični srbijanski vojnici jedno što mu mogu, i danas kao ministru, „poljubiti ruku“.

Osim toga, tko gubi, ima pravo da se ljuti!

Mladen Pavković