Zadnji komentari

NSP SDPu: Podržavate li stav svog kandidata Milanovića kako policiji ne treba dati veće plaće?

Pin It

Related image

Da li je stav predsjedničkog kandidata Zorana Milanovica o tome da svima treba povećaii plaću osim policijskim službenicima i stav Socijaldemokratske partije Hrvatske? Da li je stav predsjedničkog kandidata Zorana Milanovica da je RH policijska država i stav Socijaldemokratske partije Hrvatske?

Poštovani gosp. Bernardic,

Dana 12. listopada 2019. godine, na novinarski upit, predsjednicki kandidat SOCIJALDEMOKRATSKE PARTIJE gosp Zoran Milanovic rekao je ....

....2a njega je prioritet: place povecati medicinskim sestrama, profesorima i uciteljima, ali ne i policiji

Nadalje: "Mi smo demokratska drzava, imamo policiju, ali nismo policijska država", kazao je Milanovic.

S obzirom da je opce poznata cinjenica da policijski službenici rade složen i odgovoran posao, izuzetno opasan po život i zdravlje, za prosjecnu placu od 4 BO0,0O kuna, da za tu placu rade subotom, nedjeljom, praznikom, u smjenama, danju i nocu, da policijskim službenicima placa nije povecavana duži niz godina (izuzev vracanja povecanja po sporazumu iz 2009), postavljamo Vam otvorena pitanja:

Da li je stav predsjedničkog kandidata Zorana Milanovica o tome da svima treba povećaii plaću osim policijskim službenicima i stav Socijaldemokratske partije Hrvatske?

Da li je stav predsjedničkog kandidata Zorana Milanovica da je RH policijska država i stav Socijaldemokratske partije Hrvatske?

Molimo, zbog velikog interesa policijskih službenika, njih oko 26000, kao i clanova njihovih obitelji, da nam dostavite žurno stav i odqovor Vas i Vaše strankel

Hvala

Predsjednik NSP

Nikola Kajkić