Zadnji komentari

Počinje prava borba između Davida i Golijata

Pin It

Dragi hrvatski narode u Domovini (RH i BiH) i diljem iseljeništva, danas sam, sukladno Zakonu o izborima za predsjednika Republike Hrvatske, otvorio bankovni račun, koji mogu koristiti samo za potrebe predizborne kampanje za predsjednika države.

Detalji računa:

Antun Babić

Draškovićeva ulica 36

10000 Zagreb, HRVATSKA

IBAN: HR1723400093510947806

PRIVREDNA BANKA ZAGREB

SWIFT ADRESA (BIC) PRIVREDNE BANKE ZAGREB. d.d.

PBZGHR2X

Na taj račun možete uplaćivati kune i devize iz cijelog svijeta.

Oni koji žele uplatiti donaciju putem pošte mogu to učiniti slanjem doznake na moje ime i adresu:

Antun Babic

Draškovićeva 36 

10000 ZAGREB

HRVATSKA

Doznake mogu biti od 10 kuna do iznosa koji želite poslati, ili 5 eura i više.

Svaka pojedinačna odrasla osoba koja ima hrvatsko državljanstvo može svakom kandidatu uplatiti do pet tisuća kuna, a poduzeća i do dvjesto tisuća kuna.

JA NE TRAŽIM NIŠTA ZA SEBE

Ovaj moj oglas nije molba, nego isključivo informacija. Ja osobno ne tražim za sebe ništa. Već sam najavio da ako budem izabran, cijelu plaću predsjednika države donirat ću u humanitarne svrhe za oboljele branitelje.

Preda mnom je teška borbe, ne protiv jednog nego više golijata (KGK, Zoran Milanović i Miroslav Škoro) koji imaju na raspolaganju sva oružja: novac, duboku državu, medije i tajne organizacije.

Ja imam samo Davidovu pračku i ufam se u pomoć dragoga Boga, u u njega duboko vjerujem. Inače ne bi ni ustrajao ni preživio u mojoj pedesetgodišnjoj borbi za Hrvatsku.

Ne pretjerujem kad kažem kako su Hrvatska i hrvatski narod danas u većoj opasnosti nego bilo kada u svojoj povijesti. Došao je trenutak da se na djelu vidi tko želi za predsjednika Republike Hrvatske beskompromisnog i nepotkupljivog domoljuba, a tko će dati potporu kandidatima koji će nastaviti tradiciju uništavanja i izdaje samostalne hrvatske države.

Nakon obavljenih zdravstvenih pregleda dobio sam puno zeleno svjetlo od mojih liječnika da mogu ići u kapmanju. Ja ću do zadnjeg dana kampanje činiti sve što je u mojoj mogućnosti da budem David koji će pobijediti GOLIJATA.

Moj cjelovit program za oporavak i zaustavljanje uništavanje Hrvatske objavit ću idući tjedan.

No, dragi prijatelji i hrvatski domoljubi, ja to ne mogu sam i bez vaše pomoći. I vi ćete odlučivati hoće li Hrvatska, napokon, nakon predsjedničkih izbora krenuti u smjeru oporavka i očuvanja svojeg državnog suvereniteta, ili će još brže propadati i nestajali. Naravno, ako želite pomoći Hrvatskoj, ne meni, razgovarajte i s Vašim prijateljima da se uključe u kampanju spašavanje Hrvatske.

Vjera u boga i hrvatska narodna sloga!

mr.sc. Antun Babić

Kandidat za predsjednika Republike Hrvatske