Zadnji komentari

Hrvatskom narodu pun je kufer laznih domoljuba

Pin It

Vidjevsi druga Josipa Juratovica u Vasoj neposrednoj blizini zgrozio sam se!!!!! Dok sam se za Vas prije pet godina borio kao lav da postanete Predsjednica, u isto vrijeme isti taj Josip Juratovic zalagao se da se nama u dijaspori ukine glas

BOG i dobro vecer gospodjo Predsjednice,

Vi ste prije nekoliko tjedana bili u mome Stuttgart-u na 30. obljetnici HDZ-a.

Vidjevsi druga Josipa Juratovica u Vasoj neposrednoj blizini zgrozio sam se!!!!! Dok sam se za Vas prije pet godina borio kao lav da postanete Predsjednica, u isto vrijeme isti taj Josip Juratovic zalagao se da se nama u dijaspori ukine glas i ne samo to, taj isti Juratovic dok je predsjednik Hrvatskoga Svjetkoga Kongresa Njemacke bio gospodin i veliki hrvatski domoljub Mijo Maric, dakle dok smo mi organizirali prosvjede po njemackim gradovima i na posljetku u Den Haag-u, pod vodstvom gospodina predsjednika Mije Marica, za osudjene prvostupanjske presude hrvatske Heroje Domovinskog rata, gospodina generala Antu Gotovinu i gospodina generala imenjaka Mladena Markaca, taj isti Juratovic kao zastupnik u Bundestagu (njemacki parlament) vrsio je pritisak na gospodina Miju Marica, govoreci da se trebaju prihvatiti presude iz politickog kazamata zvano ICTY iz Den Haag-a i da su nasi generali osudjeni zlocinci! Meni je jasno da je organizator domjenka bio HDZ Stuttgart, no ipak zar Vas protokol ne brine tko ce se naci u Vasoj neposrednoj blizini? Sto radi sigurnosna sluzba koja je nadlezna za Vasu sigurnost? Ne postoje li provjere i lista uzvanika tko ce sve uci u dvoranu?????

Ovo je strasno i pogubno za funkciju kao i ugled Predsjednika/Predsjednice Drzave Hrvatske!!!!!

A da o sramnoj kampanji i rusenju gospodina Mija Marica sa celne pozicije Hrvatskoga Svjetskog Kongresa Njmeacke i ne govorim, morbine i lazne napade od kvazi "domljuba" i "H"DZ-a i satelita kao i jednog kvazi "hrvatskog" portala iz Frankfurta. Braneci cinjenicno gospodina Marica i sam sam nastradao, no vidite u Njemackoj koliko toliko jos funcionira pravosudje i to me njemacko pravosudje vratilo kao clana Hrvatskog Svjetskog Kongresa Njemacke.

Koliko su bili bezobrazni prema gospodinu Maricu, govri cinjenica da otac od gospodine Marica i sam je jedan od utemeljitelja HDZ-a i veliki domoljub kao i sin mu gospodin Mijo Maric.

Hrvatskom narodu pun je kufer laznih domoljuba i zato gospodjo Predsjednice:

SAD IL' NIKADA!!!!!

Mladen Kostić