Zadnji komentari

Ljubitelji srpsko-hrvatske koalicije

Pin It

Image result for josip pečarić

Svašta čovjek može doživjeti ako pokaže da nije zaljubljen u Srpsko-hrvatsku koaliciju u RH. Već sam naučio da ću s svoje liste u izborno vrijeme skinuti ponekog nezadovoljnika mojim pisanjem. Zapravo ih je do sada malo. Jedna gospođa je tražila sama, a jednog kolegu s mog bivšeg sveučilišta sam izbrisao sam.

Povrijedilo ga je moje pismo Žaku:

http://dragovoljac.com/index.php/razno/19423-pismo-jacquesu-houdeku

U pismu i emisiji Bujica ja govorim o Koaliciji na vlasti koja se sveti djeci zbog onoga što govore i pišu njihovi roditelji njemu sam Luciferom (Bujanac J ) zaveden. 

Naravno da sam eliminirao sa svoje liste sveučilišnog profesora kome je normalno da Srpsko-hrvatska koalicija radi tako nešto, a s Lucifeom povezuje njihove žrtve. Nije samo Rektor Boras sramota tog sveučilišta zar ne?

Ima i pisama za koje ne znam jesu li vrhunsko ruganje Srpsko-hrvatskoj koaliciji ili rezulta neke druge vrste.

Eve ga:

Sramite se, kratkovidni Olujuću, Jurčeviću, Mišetiću, Pećariću, Marko Juriču, Marko Ljubiću - na što se spali - na onakav gnjusan nastup u Bujici. Držala sam do vas i vašeg mišljenja dok se niste pridružili harangi Bujanca i derneka Škore i tzv.suverenista Ruže Tomašić, Zekanovića, Glasnovića, T.Sunica, generala Sačića ...

Vjerojatno vas predsjednica nije primila - a i što bi joj vi imali savjetovati - kad godinama -zbog svoje visokoumnosti i taštine ne možete osvojiti ni jedno zastupničko mjesto - ako vas netko ne stavi na svoju listu.

Dosta joj je krpelja Mate Granića !! 

Prvo se ruga Predsjednici jer zna koliko sam ja doktora znanosti stvorio, a ona kao misli da mi je cilj u životu politika. Pa Predsjednica je pokazala da joj je trebao predsjednički mandat da bi doktorirala. A onda i spominje imena koja su u Saboru i imaju najviše preferencijalnih glasova. Kad znamo koliko ih ima i prva violina Srpsko-hrvatske koalicije – jasno je da se ruga Plenkoviću.

Na kraju se osvrće i na Predsjednićinog glavnog savjetnika i tvrdi da je on krpelj. Predsjedničin glavni savjetnik je KRPELJ. Jasna poruka Predsjednici što misli o njoj.

Uostalom i Hodak na svoj način komentira isto i danas:

https://direktno.hr/kolumne/zanimljivo-lepoj-breni-dok-je-pjevala-jugoslovenku-u-zagrebackoj-areni-nitko-nije-iskljucio-struju-kao-onda-thompsonu-na-doceku-vatrenima-176207/

Da, piše o današnjoj Hrvatskoj s ovakvom vlasti kakvu imamo, ali spominje i glavnog savjetnika Predsjednice:

Svi oni "rokću" o tobožnje nedostatku demokracije u državi. Tako je "profesorka“ Katarina Peović, inače kandidatkinja Radničke fronte na predstojećim predsjedničkim izborima, "mrtva 'ladna" izjavila da je "Srbima u Hrvatskoj kao Židovima u Trećem Rajhu". Analogno toj gluposti ispada da su Židovi u Hitlerovoj Njemačkoj bili u koaliciji s Hitlerom i ekipom… Eto, u kakvoj nevjerojatnoj državi živimo. Živimo s Katarinom Peović, Dragom Pilselom, Matom Kapovićem, Obersnelom, Puhovskim, Granićem (podcrtao JP), Pusićima, Sanjom Sarnavkom, Jakovinom koji me nedavno iznenadio udbaškom lucidnošću izjavivši za Tuđmana: "On zapravo nikada nije ispao iz svog generalskog šinjela". Krivo Tvrtko, krivo! Samo jednom je izašao i to je bilo dovoljno da tvoji pobjegnu traktorima kući. Više mu i nije trebalo. Kao predavač na Hrvatskom vojnom učilištu on danas širi "istinu" o prvom hrvatskom predsjedniku. Još su samo trebali angažirati i Ivu Goldsteina, Sanju Modrić, a možda čak i Lepu Brenu u legendarnoj četničkoj uniformi pa da budućim časnicima zapjeva 'Jugoslovenku' kao neki dan u zagrebačkoj Areni pred 20.000 oduševljenih poklonika.

Hodak u naslovu teksta spominje ono povijesno isključivanje mikrofona Thompsonu na dočeku Vatrenih. Međutim nitko to još nije komentirao kao Marko Ljubić u „Bujici“-

Naime naš sjajni kolumnist je konstatirao kako je Predsjednica bila u blizini. Mogla se suprostaviti Bandiću i Plenkoviću popeti se na binu i narediti da se uključi mikrofon i da Thompson može ispuniti želju Modrića i Vatrenih.

Da, ali onda ne bi mogla pjevati i nositi kolaće Bandiću niti bila kandidatkinja HDZ-a. Kao da bi joj oni trebali da je to napravila.

Zato je Predsjednici, poslije te Bujice s Ljubićem, Modrić kao sin:

https://narod.hr/sport/kolinda-grabar-kitarovic-iz-osijeka-ujedinimo-se-u-ljubavi-prema-nasoj-domovini-koju-su-nam-dali-dalic-i-nasi-nogometasi-luka-je-ko-moj-sin

A kako je teško biti uz Srpsko-hrvatsku koaliciju i kako se tako lako uplesti u ono što je Srbima najviše pomoglo u povijesti govori nam najnovija priča o Hodu za život i izborima:

https://narod.hr/hrvatska/kad-je-istina-u-pitanju-nema-ljutnje-dr-markic-odgovorila-sefu-skorinog-stozera

http://dragovoljac.com/index.php/politika-i-drustvo/19381-hajdi-begovic-nije-istina-da-skoro-nije-htio-pjevati-na-hodu-za-zivot

https://projektvelebit.com/teska-zlouporaba-hoda-za-zivot-u-predsjednickoj-kampanji/ 

A zbog Lepe Brene opet samo neki generali imaju petlje protestirati:

https://narod.hr/hrvatska/generali-o-koncertu-lepe-brene-nacionalna-sramota-u-hrvatskom-glavnom-gradu-vijorile-su-se-jugoslavenske-zastave-s-petokrakom

Ali što da ja o tome uopće pišem kad dr. Jure Burić to zna lijepo napisati:

SRAM NAS BILO

Mi dopuštamo da nam po “Gradu heroja” - napaćenom Vukovaru nekažnjeno hodaju zločinci koji su naš grad i naše ljude mučili i ubijali.

Mi dopuštamo da nam po Dubrovniku nesmetano paradiraju zločinci koji su ovaj grad razarali i ljude ubijali.

Mi dopuštamo da nam srpski dragovoljci i ratni huškači što danas tu državu vode uz najveće državne počasti zagađuju prostor koji je trebao biti njihov i vrijeme koje ih je pomelo.

Mi dopuštamo da nam po Splitu, Šibeniku, Zadru..... vršljaju oni koji su se iz petnih žila trudili okupirati i zgaziti što je naše i nikad njihovo.

Mi dopuštamo da nam svake godine “šaka jada”- ostarjelih petokrakaških prdonja, ali i onih mlađih “sljedbenika revolucije” - po Kumrovcu, uz po Europi zabranjenim simbolima, veličaju jednog od najvećih zločinaca Drugog svjetskog rata.

Mi dopuštamo da nam “prikaze” -koje su stavile embargo na naoružavanje razoružanog, a napadnutog Hrvatskog naroda - budu savjetnici na Pantovčaku

“Hrvatskim” predsjednicima.

Mi dopuštamo da nam se na starohrvatski pozdrav “Za Dom spremni” objesi zvono i javno zabrani.

Mi dopuštamo da nam se ne dopušta u Pulskoj Areni nastup najvećeg domoljubnog pjevača.

Mi dopuštamo da nam se nekažnjeno osrkrvnjuju spomenici heroja Domovinskog rata, podvaljuju kukasti križevi na travnjacima

Mi dopuštamo da se jednom deklariranom katoličkom naradu nametne Istanbulska konvencija s rodnom ideologijom i pogubni Marakeški sporazum.

Mi dopuštamo da nam dezerteri vode državu i ministarstva.....

Mi dopuštamo..... ma što mi sve dopuštamo.... i što će mo mi sve dopustiti?!

I ?

Što se onda čudima da nam po javnim prostorima javno pjevaju partizanske budnice odbjegli Šerbedžija, nokautirani Nobilo, “iznenađeni” Končar.... i Eurima kite tamburaše priželjkujući vremena koja se na njohovu žalost više nikada neće vratiti.

Što se onda čudimo da nam “pevaljka” napuni Arenu - onu našu Zagrebačku

dekoriranu petokrakama i yugo zastavama i uz zvuke “Jugoslovenke”

dovede u trans dijela onih Tuđmanovih 20% što ovu državu nikad nije volilo niti želilo.

I to u najradosniji dio godine - Zagrebački Advent.

SRAM NAS BILO!!!

Ravno, 15. prosinca 2019.

Josip Pečarić