Zadnji komentari

Mladen Pavković: Srbima je i za pokušaj ubojstva policajca kriv – Thompson!

Pin It

Dok se u Hrvatskoj još „razotkriva“ tko je ustvari bio Danijel Bezuk, koji je hicima iz automatskog oružja ranio policajca na zagrebačkom Markovu trgu, portal beogradske Politike (12.10. 2020.) već je objavio – „Napadač iz Zagreba slušao Tompsona i hteo da „skida Srbe“!

Kakve veze s ovim teškim djelom ima Thompson? A da je „napadač iz Zagreba“ htio da „skida Srbe“, onda ne bi „skinuo“ hrvatskog policajca!

Jednom riječju, opet izmišljaju, opet ne govore istinu!

Također su saznali da je „mladić početkom studenoga 2018. objavio fotografiju na kojoj stoji ispred spomenika poginulim braniteljima u Bogdanovcima“ te da je „na fotografiji obučen u majicu sa obilježjima HOS-a i navijačke grupe Bad Blue Boys sa natpisom „Za sve one kojih nema“ dok je uz fotografiju napisao „zapalit ću svijeću, molit ću se do jutra, za zdrav razum i bolje sutra“.

Primijetili su potom da je na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti na društvenim mrežama objavio svoju fotografiju snimljenu prije koncerta Marka Perkovića Thompsona u Glini, koju je popratio citatom iz Thompsonove pjesme „rastjerajmo tamu da nam sutra svane“.

Na jednom od snimaka testiranja snajperske puške napisao je „da sam jedan od njih, da skidam Srbe“, dok je njegova naslovna fotografija iz filma „Put rata“ Stevana Spielberga – stoji u komentaru Politike.

Ako su sve to već „znali“ mogli su uzgred dodati i da mu je otac bio dragovoljac hrvatskog obrambenog Domovinskog rata i tko mu je od bliže rodbine poginuo u srpskoj agresiji na Republiku Hrvatsku.

To što je napravio ovaj 22-godišnji mladić za svaku je osudu, ali povezivati to djelo odmah s nečim što veze nema također je čin koji se treba i mora osuditi.

Mladen Pavković, 

predsjednik Udruge hrvatskih branitelja domovinskog rata 91. (UHBDR91.)