Zadnji komentari

Mars iz Hrvatske austrijsko-četničkoj bagri u Interšparu!

Pin It

Trgovci u Interšparu pod golemim pritiskom građana zbog zabrane prodaje HT-a traže objašnjenje od uprave

Trgovački lanac Interšpar zatrpan je pritužbama građana zbog zabrane prodaje Hrvatskoga tjednika u svojim prodajnim centrima u Hrvatskoj. Na žalost, uprava ne odgovara ni na jedan upit već gotovo dva tjedna. 

Naši čitatelji iz cijele Hrvatske javljaju o svojim raspravama s trgovcima u tim centrima. Čitateljica iz Splita, poštovana M. B. kaže sljedeće: "Danas sam napisala prigovor u knjigu žalbi u Interšparu  u City centru u Splitu.

U trafici i na info pultu su jako ljuti na upravu jer su zatrpani pritužbama. Rekla sam da više nećemo kupiti niti žvaku, a kamoli spizu. Kaže mi gospođa da nisam jedina. Jer HT jedine su hrvatske novine, a ne svakakvo smeće koje im dostavljaju za prodaju". Čitateljica odsad kupuje svoj primjerak, kao i sve ostale namirnice,  u Konzumu.

Naš poštoani čitatelj i suradnik M.I. slična iskustva salje nam iz zagrebačkoga Interšpara.  Ogorčeni građani traže objašnjenje od trgovaca. Šefica centra kaže da je jednostavno pod velikim pritiskom građana te je službeno prije par dana zatražila očitovanje Uprave o tome zašto je prestala prodaja HT-a u tom centru.

 Dosad je na redakciju HT-a poslano stotine popruka koje su čitatelji uputili upravi spomenutoga trgovačkoga lanca. Nikomu još nisu odgovorili, što svjedoči o njihovome primitivizmu i činjenici da za svoju odluku nemaju nikakvu racionalnu argumentaciju.

Do daljnjega, dragi čitatelji, bojkotirajmo taj austrijski trgovački lanac. Austrijsko-četnički lobi bez objašnjenja zabranio je prodaju Hrvatskoga tjednika, a ta zabrana nadovezala se na austrijsko ponižavanje hrvatskoga naroda i Hrvatske u slučaju njihove zabrane bleiburške komemoracije čime su se svrstali na stranu jugoslavenskih krvnika. 

Zato im pokažimo da smo ponosan narod koji nikomu, a najmanje nacističko-četničkim lobijima, ne dopušta da mu gazi po dostojstanstvu. Prestanimo kupovati u Interšparu i uvjerimo sve ostale da je Interšpar antihrvatska i neprijateljska kompanija. Poručimo im: Marš iz Lijepe Naše!   

Ivica Marijačić, urednik HT-a/facebook