Zadnji komentari

Bujica o uhićenju 'Malog pauka'

Pin It

JOSIP DABRO: “Imam snimku koja dokazuje da je Dekanić kriv! Plenković i Katičić znali su sve i godinu dana zataškavali prometnu nezgodu svog župana!”

ODGOVOR DP-ovca ‘’MALOM BANETU: - Zataškali su i prometnu Marija Banožića, a Dekanić ih je skrivio ukupno pet!

O AFERI SOFTVER: - Gabrijela Žalac nije radila baš ništa da Plenković ne zna, a njegovi tajni poslovi u Ukrajini tek će postati predmetom interesa europskih istražitelja!

SLJEDEĆE UHIĆENJE: - Josip Šarić, HDZ-ov gradonačelnik Otoka?!

“Ovo je samo jedna od pet prometnih nezgoda, koju je u pijanom stanju skrivio ‘nedodirljivi’ Damir Dekanić,” izjavio je povodom uhićenja HDZ-ovog župana Vukovarsko-srijemske županije, Josip Dabro, predsjednik tamošnjeg DP-a i član predsjedništva Pokreta: - Imam snimku koja dokazuje da je kriv, a svjedokinji koja je lažno tvrdila da nije vozio, nudio je 100 tisuća kuna za srušenu ogradu!

Josip Dabro najavio je u Bujici da bi sljedeći uhićeni dužnosnik HDZ-a mogao biti Josip Šarić, gradonačelnik Otoka i saborski zastupnik poznat po čitanju govora koje mu netko drugi piše i u kojem veliča Andreja Plenkovića!

BUJICA OBJAVILA SNIMKU PLENKOVIĆA I UHIĆENOG ŽUPANA IZ VELJAČE OVE GODINE: U Pleternici su Velikom vođi pjevali ulizivački bećarac!

Dabro je na izborima za župana Vukovarsko-srijemske županije bio protukandidat HDZ-ovom Damiru Dekaniću, koji je pobijedio - zahvaljujući glasovima SDSS-a u selima oko Vukovara, gdje je u drugom krugu dobio više od 90 posto glasova: - Uhićenom Plenkovićevom županu u Županijskoj skupštini većinu drže bivši Mostov ministar Panenić, SDSS i “suverenisti”…

BUJICA JE PONOVO EMITIRALA SNIMKU DAMIRA DEKANIĆA KAKO SLAVI S VINKOVAČKIM HDZ-ovcima UZ CAJKE I ‘PESMU’ MALI PAUK, KOJU IZVODI ERA OJDANIĆ - POZNAT PO NASTUPIMA U OKUPIRANOM VUKOVARU!