Zadnji komentari

Zahvala HDZu i SDPu i njihovim satelima uz poruku: Više Slavoniji vrijedi 100 slavonskih svinja od svih vas skupa

Pin It

Afrička svinjska kuga – posljednji čavao u lijes hrvatskog svinjogojstva?!  - Vinkulja.hr

Može li meni netko objasniti logički slijedeću situaciju:

Kažu svinjska kuga je opasna i moraju se svinje pobiti, ako ih pak ne želiš pobiti jer oni nemaju dokaz da su baš tvoje oboljele moraš ih najmanje godinu dana držati pod nadzorom ne smiješ ih razmnožavati, ne smiješ ubiti i koristiti njihovo meso u preradi.

Tko može izdržati godinu dana hraniti sto i više svinja a da ne bankrotira ? I što će nakon ovoga biti sa svinjskim stočnim fondom u Rh? Čije ćemo meso i prerađevine jesti. U Konačnici kako netko može donijeti takvu odluku a bez nalaza i dokaza? Ne volim svinje uspoređivati s ljudima jer su od nekih daleko pametnije, no nije li sličan scenario bio sa COVID tretmanom u slučaju ljudi?

Svinjske kuge nema u Srbiji, Mađarskoj, Sloveniji,Aistriji,Italiji, Bosni zasigurno nema u Njemačkoj ili Danskoj. Kruva ti dragog svinje trčale za vrijeme rata oko nas po bojištu, jele leševe što stoke što ljudi, jele šta su stigle, necijepljene bez veterinarskog pregleda i nije bilo nikakve kuge?!?

Neke od tih svinja i mi smo konzumirali i eto nikom ništa po zdravlje nije bilo. No nakon ovog mog uvoda neka Vas sve pitam, pa pitajte i Vi vlastodršce za koje ste glasovali tko je ovdje lud jer meni samom nije jasno da:

S jedne strane medalje

Po zagrebu stotine divljih svinja šeta i gosti se zagrebačkim smećem i otpadom i nema masovnog ubijanja tih i takvih svinja. Valjda one ne mogu biti zaražene tom njihovom svinjskom kugom

S druge pak strane:

U Babinoj Gredi mom šogoru danas bez pregleda pobilo ni manje ni više 500, slovima pet stotina crnih svinja fajferica, ekološki uzgajanih u gateru u šumi. Bez veterinarskog pregleda, bez nalaza i bez odgovornosti i zaključka te dokaza kako su baš i upravo njegove svinje zaražene.

Tko je tu lud? I zašto onda samo u Hrvatskoj, samo u napaćenoj Slavoniji. Ne vrijedi li isto pravilo onda i za ostale zemlje u susjedstvu, da ne kažem i ostale županije... Ne, samo se u Slavoniji to zlo pojavilo...Točnije pretpostavljaju da se pojavio pojedini slučaj.

Slijedom logike valjalo bi potamanit i sve glupane koji su u politici jer eto njihova politička glupost, ponašanje i odluke ugrožavaju egzistenciju i zdravlje nacije.

Ljut sam, bijesan i razočaran i na sebe i na sve oko sebe jer vidim da sve više vas boli ona stvar i za hrvatsku zemlju ,hrvatsku državu i hrvatski narod ako ga još ima kao takvog.

Bijesan sam jer nemam s kime, nemam s čime utjecati na ovo stanje stvari jer ljudi za koje sam se nekada borio puško, a danas perom, vjeruju i daju vlast onima koji razvidno je već najmanje dva desetljeća uništavaju sve što mi je sveto.

Lizat ćete zidove po stanovima, jesti printano ljudsko meso ili sintetičko od kojeg ćete biti sterilni, dok će vam tuđin pišati po dvorištu, silovati žene i kćeri silovati na vašem kauču, a bjelosvjetski pedofilni debili putem svojih korporativnih lakeja, i politčmarskih slugu vladat će nad svima nama...

ZNA SE...tko je za to kriv, ali Vi ste svi koji ste zlo birali, bilo manje bilo veće, bilo crveno bilo plavo ste za to odgovorni. Ja nisam jer tim izdajnicima nikada ne bih dao svoga glasa ni potpisa...

Kako to promijeniti, napisao sam stotinu puta, kandidirao se dobio1.5 % njima ste dali 20% eto vam ih sad. Vama je uguženim u toplim sobama, komentirajući i dijeleći lajkove po FB borba i način promjene stanja stvari? Griješite. Znam nije vas briga jer vi ne držite svinje ,nemate zemlje koju obrađujete a mnogi ste ćaćevinu prodali za osrednji polovni auto.

Ubili su nam Slavoniju, prodali Dalmaciju, podjarmili strancima tvornice, otimaju i nameću strance po Međimurju,Zagorju i Posavini i Podravini. Opustošili su gorski kotar i Liku rasprodali Istru...

Ostade nama koji Hrvatsku volimo Grb,Zastav i sjećanja na neka vremena borbenih i domoljubnih Hrvata, nama bar to a Vama ostalima koji niste BOGU VJERNI i ZA DOM SPREMNI ostat će k*rac u guzici jer čini se kako je to vama mnogima dosta i to vam treba...

Grubo i iskreno ali iz srca i istinito vam kazujem. Više mi u ovom trenutku vrijede tisuće pobijenih slavovonskih i hrvatskih svinja nego tisuće vas koji se nazivate hrvatskim čovjekom....A to ni mišlju, ni riječju ,ni vjerom, ni djelom ni perom niste....

Znam nije lako Hrvatom se zvat, a još je teže Hrvatom bit. Stoga ne glumite, ne hinite kako ste netko tko niste jer,

Svega što vrijedi Bog je stvorio malo, kako zlata tako i Hrvata.

A u ovoj Hrvatskoj žive HDZ-ovci, SDP-ovci sa satelitima i nas nešto autoktonih Hrvata

Pozdrav Hrvaticama i Hrvatima u Domovini i izvan nje, ovo malo što nas je ostalo....

U ime

Hrvatskog Vojničkog Reda

ČUVARI DOMOVINE

Mario Maks Slaviček e.m

emeritus miles