Zadnji komentari

Dr Anamarija Frankić u Bujici: “Hrvati su ugrožena bića!”

Pin It

PROFESORICA S BOSTONSKOG SVEUČILIŠTA IMPRESIVNE ZNANSTVENE BIOGRAFIJE I KANDIDATKINJA DP-a ZA EU PARLAMENT GOSTOVALA U BUJICI I PODRŽALA STJEPU BARTULICU!

DR. ANAMARIJA FRANKIĆ: “Hrvati su ugrožena bića!”

EKOLOGINJA MORA I UGLEDNA LIMNOLOGINJA O NEVREMENU U HRVATSKOJ: - Postoje tvrtke koje mogu proizvoditi kišu, a klimatske promjene uvijek su postojale!

UŽIVO IZ ZADRA: Dr. Damir Biloglav, član predsjedništva DP-a komentirao Turudićev sastanak s Linićem, Šegonom i Kraljem!

BUJICA OTKRIVA: NA METI SU MILANOVIĆ, OSTOJIĆ - A MOŽDA I BABIĆ?! Bivši visoki dužnosnici SDP-ove vlade, navodno su s novim Glavnim državnim odvjetnikom podijelili saznanja o zlouporabi položaja i ovlasti iz slučajeva Nade Čavlović Smiljanec i pogodovanja osnivaču Indexa, u postupku koji je vođen zbog milijunskih pronevjera…

“Komunisti su mi oca zatočili na Golom otoku, a pisao je priče za djecu i morao spaliti svoju knjigu ’71. godine u strahu od novog uhićenja,” ispričala je u Bujici Z1 televizije dr. Anamarija Frankić, kandidatkinja Domovinskog pokreta za EU parlament i sveučilišna profesorica svjetskog ugleda, koja je predavala na Sveučilištu u Bostonu, a danas je omiljena među studentima u Zadru i Zagrebu: “Na Plitvicama sam ’91. godine radila na znanstvenom projektu sa Jacquesom Cousteauom i jedva spasila živu glavu pred četnicima!”

BEZ CENZURE: Bujica objavila video fra Marija Knezovića, koji je snažno podržao Stjepu Bartulicu, iako ga uopće ne poznaje i poslao posebnu poruku klevetnicima iz jug-lijevih medija!

BARTULICA JE ČIST K’O SUZA, A MESIĆA NITKO NE PITA TKO MU JE KUPIO ELITNI STAN NA BORČECU I GDJE SU NESTALI NJEGOVI TZV. SUDUŽNICI IZ SLOVENIJE?! Božo Petrov plaća mjesečnu ratu stanbenog kredita od 17 tisuća kuna i samo Grmoja zna od čega živi, a problema s Povjerenstvom za sukob interesa zbog imovinske kartice imao je i Andrej Plenković, koji sada bahato docira gospodinu Bartulici…

POZADINA LIJEVE HAJKE NA FAVORITA DP-a U UTRCI ZA EU PARLAMENT: Bujica je objavila informaciju kako je notorna Maja Sever, po tvrdnjama stanovnika otoka Prvića, prva “zapikirala” Bartulićinu kuću, no, on je bio brži pa mu se sada osvećuje jer je nije uspjela kupiti njezina obitelj… Odakle novac ljevičarskoj novinarki sa HRT-a? Navodno, od “bogatog” muža koji radi sa softwareima, a prve veće poslove odradio je s vladom Zorana Milanovića…