Zadnji komentari

Mario Radić u Bujici o velikoj pobjedi DPa na EU izborima

Pin It

RADIĆ OSJEĆA BILO NARODA I ČVRSTO JE STAO UZ BARTULICU: “Ovo su peti izbori na kojima Domovinski pokret pobjeđuje! Mi smo stožerna stranka hrvatske desnice i treća snaga u državi!”

EKSKLUZIVNO ZA BUJICU! STJEPO BARTULICA U PRVOM JAVLJANJU NAKON BRILJANTNE POBJEDE: -Mogao sam doći i na magarcu, ljevica bi me isto napadala! Došao sam u crvenom Ferrariju jer istu boju ima i portal koji mi je napadao obitelj, nek’ pate, zaslužili su i gore!

BUJICA OBJAVILA URNEBESNI PRILOG: KAKVO RUGANJE IVANI KEKIN! Ekstremna ljevičarka iz Možemo pljuje po Bartulici, a Mladen Grdović pjeva Crveni Ferrari!

“Domovinski pokret je stožerna stranka hrvatske desnice i jedino mjesto okupljanja svih zdravih nacionalnih snaga,” izjavio je u Bujici Z1 televizije Mario Radić, zamjenik predsjednika DP-a: “Europski trend je jasan i mi smo ga potvrdili. Uvjerljivo smo treći – iza HDZ-a koji postoji 33 godine - i SDP-a, koji po nekima postoji isto toliko, a zapravo – 79 godina!”

BARTULICA NAJAVIO PRVU AKCIJU U BRUXELLESU: - U europskom parlamentu organizirat ću izložbu o komunističkim zločinima u Hrvatskoj od ’45. do ’90. godine! Baš me briga što će na to reći Fred Matić!

ZA SVE POSTOJI PREDIZBORNA ŠUTNJA, A SAMO ZA MOST - POSTIZBORNA: Pogledajte face ćuprijaških luzera - koje su DP, Bartulica i Radić na europskim izborima potukli do koljena! Voditelj Bujice zapitao se javno: gdje je nestao Nikola Grmoja?!

MAESTRALAN ZAVRŠETAK EMISIJE: Bujanec podsjetio kako je prije pet godina na izborima za EU parlament podržao Ružu Tomašić, koja je tada dobila isti postotak kao i Stjepo Bartulica u nedjelju! Svi drugi su politički potonuli, a Bujica je potvrdila izniman utjecaj na desnom dijelu političkog spektra.