Zadnji komentari

Gdje su to mostovci naučili biti nevini kao anđeli?

Pin It

Kad čovjek čita te bezbrojne optužbe iz Mosta protiv HDZ-a, pita se kako su onda s takvom strankom sklopili savez. Jer, Plenković i ostali sada su mračne sile, štite kriminal, ne ponašaju se državnički nego diktatorski, ruše Vladu, a Most se bori protiv kriminala i korupcije, te Mostovi ministri, kad su već bili smijenjeni, odlučuju dati ostavke kako bi dokazali da im nije do fotelja.

Oni su jedini pošteni, čisti i nevini kao anđeli. Kako su, gdje i s kim naučili propovijedati ono čega se sami ne drže? Zar su tako Božu Petrova učili u sjemeništu? Je li ih tako učila Crkva koja im daje potporu?

Čime su to zadužili glavnog uednika Glasa Koncila Ivana Miklenića da je svojedobno njihovu destruktivnost proglasio “interesom Hrvatske”? Je li to na tragu istog “domoljublja” kojim je vrh Crkve poput Pavelića Talijanima dao istarsku Dajlu a poput komunista Stepinčevu svetost izručio Srpskoj pravoslavnoj crkvi? Poslije Kuharićeve smrti, dio crkvene hijerarhije niže zlodjelo za zlodjelom, i zacijelo Most nije posljednji u tom nizu.

 

Milan Ivkošić/VL