Zadnji komentari

Otrovne laži Bakira Izetbegovića

Pin It

 

Kako i s kime Bakir Izetbegović misli živjeti u toj svojoj zamišljenoj “Bosni i Hercegovini”, kad gotovo niti jedan njegov javni nastup ne može proći bez OTROVNIH LAŽI I PODLE ANTIHRVATSKE KAMPANJE!?

“HRVATI SU BILI AGRESORI”, MUSLIMANI – BOŠNJACI “NISU UBIJALI CIVILE”, “MUSLIMANSKO-BOŠNJAČI ŽIVALJ JE BIO OPKOLJEN U SVOJIM ENKLAVAMA”!?

OVO SU LAŽI I NEBULOZE KOJE ISLAMISTI I MUDŽAHEDINI, DA, UPRAVO TAKO: ISLAMISTI I MUDŽAHEDINI PONAVLJAJU POPUT MANTRE I TO ZNAJU NAPAMET BOLJE NEGO SVOJE AJETE IZ KUR’ANA!

Islamisti i mudžahedini na čelu s Bakirom nastavljaju prljavu kampanju protiv Hrvata, JEDINIH SAVEZNIKA U RATU I NAKON NJEGA, nadajući se da će cijelu Federaciju pretvoriti u svoju džamahiriju.

Da to ići neće, ama baš nikako (JOK!), nije im čini se jasno.

Budući da uporno BACAJU RUKAVICU I LAJU GORE NEGO BIJESNE DŽUKELE, portal Hrvatsko nebo će i dalje objavljivati ISTINU I PODSJEĆATI ŠTO SE TO DOGAĐALO TIJEKOM I NAKON RATA.

Prljavoj i perfidnoj propagandi Bakira i njegovih islamista i mudžahedina se mora odgovarati na primjeren način, JER TO ONI TRAŽE!

Hrvatsko nebo /uredništvo

 

 

OBRAĆANJE ČLANA PREDSJEDNIŠTVA BIH BAKIRA IZETBEGOVIĆA POVODOM 9. MAJA DANA ZLATNIH LJILJANA I DANA POBJEDE NAD FAŠIZMOM, TRAVNIK, 09. MAJ 2017. GODINE

………Izetbegović naglašava da “naši borci se nisu svetili, nisu palili sela, nisu ubijali nevine civile ni rušili bogomolje”. Taj moralni kapital mjera je naše duhovne snage, osnov je i temelj našeg zalaganja za pomirenje, za reintegraciju zemlje.

– U tome je suština našeg antifašizma – u spremnosti da prevaziđemo svaku podjelu, i pružimo ruku mira i prijateljstva svakom dobronamjernom čovjeku u ovoj zemlji, spremnosti da bez obzira na gorka iskustva iz prošlosti gradimo sretniju budućnost, u kojoj će svoje mjesto imati svi koji žele mir, napredak, sigurnost i blagostanje za generacije koje će nas naslijediti. Spremni smo graditi, i u miru čuvati svoju državu, svoj identitet, čast i dostojanstvo. Čuvat ćemo taj mir koji je plaćen najskupljom cijenom, životima i krvlju najboljih sinova i kćeri ove zemlje. Bit ćemo uvijek budni i na oprezu – kazao je član Predsjedništva………………….

…………….Više na   BHVijesti.com/http://www.bh-vijesti.com/ 

Besramne laži Bakira Izetbegovića nije teško demantirati .Dovoljno je poslužiti se materijalima koje je objavio general -pukovnik Slobodan Praljak

PRIRUČNIK

Prof. SLOBODAN PRALJAK, dipl.ing.

Kazališni i filmski redatelj – Akademija

dramske umjetnosti Sveučilišta u

Zagrebu

General-pukovnik Hrvatske vojske u

mirovini

S UPUTAMA KAKO TREBA MISLITI (MENS REA) I ŠTO TREBA ČINITI

(ACTUS REUS) KAKO BISTE NA SUDU U DEN HAAGU BILI PROGLAŠENI ČLANOM UDRUŽENOG ZLOČINAČKOG POTHVATA (UZP)

KAKO POSTATI UDRUŽENI

ZLOČINAC?

U dijelu priručnika pod naslovom

42.

SRUŠENE I OŠTEĆENE KATOLIČKE CRKVE I VJERSKI OBJEKTI U BiH U RATU 1991. – 1995. SRUŠENO I DEVASTIRANO OD NEKIH POSTROJBI A BiH

ČINJENICE

 

 

Više na stranici  Herceg-Bosna

 Daran Bašić /Hrvatsko nebo / http://hrvatskonebo.com/HercegBosna -Hrvatsko nebo