Zadnji komentari

Imenovanjem ministrice vanjskih poslova Marije Pejčinović Burić maske će pasti i počet će javna kohabitacija

Pin It

Image result for plenković burić

Plenković se više ne krije, dopušta da maske padnu i njegov prijedlog za novu ministricu vanjskih poslova je dokaz smjera u kojem vodi hrvatsku državu. Kandidatkinja za ministricu vanjskih poslova Marija Pejčinović Burić osim što je kadar Račanove vlade, bila je kadar Sanaderove vlade, bila je savjetnik za europske politike premijera Srbije Dačića, a sada je kadar Andreja Plenkovića. 

Imenovanje Marije Pejčinović Burić je klasičan primjer ugroze hrvatskih nacionalnih interesa. Osoba takvih referenci ne može biti u hrvatskoj vladi, a poglavito ne ministrica vanjskih poslova.

Ovim činom Plenković zaokružuje vladanje hrvatskom državom od „šesto-januarske diktature“ Račana do europskog birokata Plenkovića.

Tko je na čelu Hrvatske?

Tko zapravo upravlja Hrvatskom?

I čemu izbori u Hrvatskoj?

Plenkoviću nisi kancelar, isto tako niti ti niti tvoji briselski nalogodavci nisu vlasnici Hrvatske.

Nisi dokazao da radiš za hrvatski narod jer nisi riješio niti jedan gorući hrvatski problem; lex Todorić, neizvjesnost INE, HEP, kolaps zdravstvenog sustava, iseljavanje mladih, a zadnjim prijedlogom želiš uništiti hrvatsku diplomaciju.

Za vrijeme mandata bivšeg ministra vanjskih poslova Davora Ive Stier-a barem nismo slušali izraze „region“, „balkan“ i sl. pa se činilo da je Hrvatska izborom Stier-a imala svoje Ministarstvo vanjskih poslova.

Dovođenjem Marije Pejčinović Burić uvjereni smo kako će se Ministarstvo vanjskih poslova vratiti u doba Vesne Pusić odnosno postati ministarstvo regiona

Tvoja kandidatkinja za ministricu vanjskih poslova osim mogućih sigurnosnih prijetnji zbog suradnje sa Dačićem ima krimen i supruga.

Kako je poznato Zoran Burić, suprug Marije Pejčinović Burić, je jedan od ili jedini investitor projekta termoelektrane na Peruči (čijim novcem?) – protiv kojeg su unisono stručnjaci, ekološki aktivisti i cijeli narod Cetinske krajine.

Čime Plenkoviću garantiraš ti i tvoj izbor za ministricu da ne će biti pogodovanja Zoranu Buriću?

Čime Plenkoviću garantiraš da će Hrvatska imati hrvatsku vanjsku politku?

Ne zaboravi Goldstein je još uvijek veleposlanik u Parizu, koliko će još „Goldsteina“ biti veleposlanici – kada tvoja kandidatkinja preuzme Ministarstvo vanjskih poslova?

VRIJEME JE ZA SMJENU !

Hrvatski narod mogu voditi i predstavljati samo suverenisti a ne slavoservi!

Vlasnik Hrvatske je hrvatski narod

HRVATSKA STRANKA PRAVA

Karlo Starčević, predsjednik