Zadnji komentari

Kradljivci hrvatskog mora i domovine neće proći jer nemaju zakonske osnove

Pin It

No, kao što kradljivci hrvatskog mora neće proći jer nemaju nikakvu zakonsku osnovu, tako niti spomenuti kradljivci domovine nemaju nikakve zakonske osnove za to, i to je ono što ih povezuje.

(Bošnjački kradljivci nisu muslimani. ZDS nacionalni i internacionalni mirnodobski poklič. Tisuću i tisiću ZDS balona pustiti na hrvatski dio neba.)

„Sve opcije su na stolu“ kaže, po pitanjima Sjeverne Koreje i dalekog istoka, Donald Tramp. Sve opcije su na stolu i po pitanju naše RH i njezinih vanjskih i unutrašnjih neprijatelja, velikih i malih imperijalizama. Mi još uvijek vjerujemo u mirnodopske i političke izlaze, pošto smo se krvi dosta naprolijevali.

Tamo gdje smo najmanje očekivali pojavile su se još i ekstremno radikalne slovenske i bošnjačke snage sa svojim okupatorskim pretenzijama prema dijelovima hrvatskog mora. Nemaju oni nikakvih zakonskih osnova za tako nešto, nego pokušaj krađe žele opravdati slično Hasi, kojeg su uhvatili u krađi jednih hlača u velikoj robnoj kući. „Pa šta Vam je za jedne pantalone. Vidite li koliko ih imate.“ Odgovorio im je Haso. Za spomenute Bošnjake, možemo slobodno reći i to, da to nisu muslimani, jer da su muslimani tražili bi nešto slatko, komad slatke torte i sl., a nikada komad slanog mora.

Veliku sličnost sa spomenutim kradljivcima našao sam u Tuđmanovim višebojnim vragovima, koji evo i dan danas „dejstvuju“ sve u šesnaest. A poslije Oluje su bili mirni kao bubice. Nije im padalo na pamet reći štogod javno protiv hrvatske domovine i njenog povjesno nacionalnog i internacionalnog pozdrava ZDS. Da upravo internacionalni. Taj mirotvorni poklič, i jučer i danas  sutra lebdi i lebdit će na nebu iznad svih država; i Rusije, i Kine, i Izraela i Turske i…

Oni među nama koji su sukrivci što nam se dogodio 3. Januar 2000, i što Berlinski zid u RH još nije pao neka se prepoznaju i pridruže nama da svi skupa na nebo iznad svoje domovine pustimo tisuće i tisuće balona sa spomenutim nacionalnim i internacionalnim mirotvornim i niti za koga opasnim pokličem ZDS. U protivnom ostaju na strani spomenutih višebojnih Tuđmanovih vragova i njihovih imperijalnih zaštitnika s krajnjim ishodom demontaže RH-e i izbacivanjem iz abecede i slova U, pa bi se tada Vesna Pusić zvala Vesna Psić.

No, kao što kradljivci hrvatskog mora neće proći jer nemaju nikakvu zakonsku osnovu, tako niti spomenuti kradljivci domovine nemaju nikakve zakonske osnove za to, i to je ono što ih povezuje.

Papirić formata A4, vlasnički list, kojim je dr. Tuđman, uvodeći RH u gruntovnicu, mahnuo pred cijelim svijetom, ima trajnu vrijednost.

Žarko Marić