Zadnji komentari

Završetak pete godine rada na adventskom sajmu u Bjelovaru

Pin It

Sudionici projekta Ratnici u miru, koji već punih 5 godina provodi udruga Hrvatski ratni veterani završit će ovu godinu na najljepši mogući način, izložbom na manifestaciji Advent u Bjelovaru. 

Potpisanim ugovorom sa Turističkom zajednicom Bilogora Bjelovar, udruga je osigurala nastup svojih članova na manifestaciji koja postaje bjelovarski turistički brand, a od ove godine organizacijski i sadržajno posjetitelji će imati priliku doživjeti advent na doista poseban način. Manifestacija koja započinje već 3. prosinca završit će u prvome tjednu Nove 2018. godine i za izlagače predstavlja pravi izazov. No, kako su sudionici ovog braniteljskog projekta i do sada pokazali da su spremni na sve izazove, i ovaj nastup u Bjelovaru za njih će biti rutinski posao i ugoda.

U ukupno četiri drvene kućice ratni veterani pokazati će božićne ukrase u raznim tehnikama, drvene igračke i slike, sve prilagođeno vremenu adventa i Božića. Ugovoreno radno vrijeme sajma i druženja na centralnom bjelovarskom trgu biti će svakoga dana od 16 do 21 sati ali izlagači mogu raditi i izvan toga vremena prema vlastitoj želji i potrebama. U udruzi Hrvatski ratni veterani očekuju da će sajam dnevno posjetiti najmanje nekoliko stotina građana ali i gostiju iz okolnih mjesta.