Zadnji komentari

Pupovac prvo treba zatražiti oprost, pa onda još puno toga

Pin It

Pupovac bi u civiliziranom svijetu najprije morao zatražiti oprost prema državi protiv koje je ogromna većina njegovih sunarodnjaka u ?? izazvala terorističku pobunu i zajedno sa srbo četničkom vojskom Srbije i Crne Gore sudjelovala u vojnoj agresiji, etničkom čišćenju i višegodišnjoj okupaciji dijela teritorija Republike Hrvatske, prilikom koje je ubijeno i ranjeno više desetaka tisuća Hrvata.

Nakon tog čina trebao bi od Srbije i Crne Gore zatražiti odštetu u visini od 50 milijardi eura zbog ratnih razaranja i ratom izazvane štete, zatražiti povrat posmrtnih ostataka ubijenih i nestalih hrvatskih branitelja i civila, povrat pokradenih kulturnih dobara kao i teritorija na Dunavu koji je još uvijek okupiran.

Isto tako on bi morao zatražiti zabranu rada i financiranja militantne, velikosrpske, svetosavske i protuhrvatske SPC pogotovo od kada je sa svojom strankom, slijednicom zločinačke SDS -e, dio izvršne vlasti u RH. Tek nakon svega navedenog on i njegovi sunarodnjaci bi mogli doći s bilo kakvim zahtjevima.

Naravno za sve to trebalo bi ovu ORYUNAŠKO - (VELIKO)SRPSKU vlast u ?? zamijeniti hrvatskom suverenistickom.

Nino Mogorović