Zadnji komentari

ZmisiS: Glavni uzroci situacije u kojoj se nalazi hrvatski narod

Smrt vješanjem ženi koja je ubila čovjeka koji ju je htio silovati

Na lošim temeljima kuća je nestabilna. Glavni uvjeti za istinsku demokraciju su zatvaranje granice za izlazak svih komunističkih kadrova iz komunističke Jugoslavije, zaštita svih arhiva, otvaranje arhiva, lustracija, procesuiranje komunističkih zločinaca i donošenje zakona o smrtnoj kazni. Preskočiti sve ovo i pozivati se na demokraciju, slobodu, pravdu, jednakost, ravnopravnost, demokraciju i sl. je LICEMJERJE, CINIZAM, BEZOBRAZLUK I AMORAL. 

Add a comment

Opširnije...

ZmisiS: Istina o HDZ-u

Znači, opet jugokomunisti i srpski teroristi, tj. crvena zvijezda petokraka i kokarda zajedno ruše Hrvatsku kao što su to radili u vrijeme NDH. Onda su Tito i Draža imali zajednički štab od 1. listopada 1941., a danas Plenković i Pupovac imaju novi zajednički štab. Cilj i jednog i drugog štaba je isti, a to je rušenje hrvatske države i porobljavanje hrvatskog naroda. 

Add a comment

Opširnije...

ZmisiS: 80 godina od proglašenja Nezavisne Države Hrvatske

Na današnji dan proglašena je NDH - najsramnija epizoda u hrvatskoj  povijesti - tportal

Ustaški pokret dr. Ante Pavelić je osnovao 7. siječnja 1929. godine, dan nakon 'šestojanuarske' diktature zločinca Aleksandra Karađorđevića. Desetak dana nakon toga s još desetoricom dr. Ante Pavelić je napustio ove prostore. Nakon toga je dr-u Anti Paveliću suđenu u Beogradu u odsustvu i osuđen je na smrt. Nakon atentata na zločinca Aleksandra Karađorđevića, opet je dr-u Anti Paveliću suđeno u Beogradu, u odsustvu i opet je bio osuđen na smrt.

Add a comment

Opširnije...

ZmisiS: Komu služi papa Franjo

Papa Franjo šokirao: Sotona je taj koji otkriva grijehe biskupa! Evo  zašto.. | Dnevno.hr

Katolička crkva u Hrvata, čast izuzecima, izdala je Kristovu crkvu kao i stado. Većina pastira umjesto da štiti stado od vukova, ona surađuje s vukovima. Na žalost ni Vatikan nije ništa bolji. Papa Franjo se bavi politikom i u ime globalne politike želi uvesti inkluzivni kapitalizam. U tome mu pomažu Bill Gates, koji osniva zaklade vezane za inkluzivni kapitalizam, kao i Rotschildi, Rockfelleri i drug zločinci današnjice koji u 163 zemlje svijeta imaju oko 200 milijuna svojih radnika.

Add a comment

Opširnije...