Zadnji komentari

ZmisiS: Tko tu koga?

Pin It

U mojoj županiji, herceg-bosanskoj županiji sa sjedištem u Livnu, iako ima samo 38 zaraženih korona virusom, 20. prosinca ove godine uvode se Covid potvrde. 

Oni koji su cijepljeni i imaju Covid potvrdu mogu se zaraziti i mogu zaraziti druge kao i oni koji nisu cijepljeni. Glavna razlika je u tome da su cijepljeni dobili potvrdu kojom im je dozvoljeno zaraziti druge, a oni koji nisu cijepljeni, oni to nemaju pravo. Da nije žalosno bilo bi smiješno. 

Ovo što nam rade moćne svjetske korporacije je fašizam. Fašizam je jedan od tri socijalizma, a sva tri socijalizma proizlaze iz Marksizma. Fašizma je socijalizam korporacija, odnosno, korporacijski socijalizam. U fašizmu proizvodnjom, distribucijom i razmjenom upravljaju korporacije, a ne Vlada. Vlada je samo paravan. 

Stoga nije ni malo čudno da su stožeri koje formiraju moćne svjetske korporacije iznad naroda, Ustava, zakona, parlamenta i Vlade. Demokracija nikada nije zaživjela na Zemlji, ona je samo bila i ostala utopija. Nikada nisam vjerovao u demokraciju, ali na žalost brojni jesu. Pitam se, je su li oni koji su vjerovali u demokraciju konačno shvatili da su namagarčeni? 

Uvijek je bogata manjina odlučivala o sudbini sirotinje koja je većina. Izbori su samo prašina u oči naivnim biračima koji misle da se izborima mogu izboriti za svoja prava. Koja utopija. U politici postoji nevidljiva i vidljiva vlast. Nevidljiva vlast upravlja nad vidljivom vlasti. Vidljiva  vlast je podijeljena na ljevicu i desnicu koje imaju puno frakcija. Ljevica ima glavnu riječ, a desnica služi ljevici da ju eksponira. Da postoji samo ljevica, a da nema desnice, postavilo bi se pitanje koja je svrha ljevice. Nevidljivi mešetari upravljaju i ljevicom i desnicom, pa se onda birači čude kako ne mogu ostvariti svoja prava. 

Činjenica je da je virus radi cjepiva, a ne cjepivo radi virusa. Od PCR testa mnogi su imali oštećenje sluznice nosa, mnogi krvare iz nosa, a mnogi su oboljeli od meningitisa. Ljudima se nameće test koji je nepouzdan u 80 do 90% slučajeva. Bez obzira na sve, stožeri koji su iznad naroda, Ustava, zakona, parlamenta i Vlade, nameću cijepljenje, PCR test, (ja imam običaj reći PRC test), rukavice, maske, špricanje otrovnih kemikalija po rukama, distanca među ljudima i drugo. 

Ne čudim se zločincima koji su na čelu najmoćnijih korporacija na svijetu, nego se čudim milijardama ljudi koji sve ovo dozvoljavaju, koji na sve ovo pristaju. Sloboda, mir, suverenost, samostalnost, ravnopravnost, pravna država i sl. nisu ništa drugo nego obične floskule kojim su se neprijatelji čovjeka uvijek služili, a danas više i ne kriju da im nikada i nije stalo do ovoga navedenog. 

Činjenica je da slobode, mira, ravnopravnosti i sl. nema bez Boga jer sve ovo dolazi od Boga, a ne od zloga. Svatko onaj tko obećava slobodu, mir, ravnopravnost i sl., a prešućuje ili negira Boga, LAŽAC JE! 

ZmisiS