Zadnji komentari

ZmisiS: Zašto se Zapad ponaša kako se ponaša

Pin It

Zapadne sile su zaustavile rat 90-ih godina prošlog stoljeća jer je Srbija munjevitom brzinom gubila rat. Da zapadne sile nisu zaustavile rat Srbija bi završila u beogradskom pašaluku. Sve dok su Srbi napredovali, zapadne sile su podržavale rat. Kada su Hrvati počeli napredovati, a Srbija gubiti rat, zapadne sile su zaustavile rat da bi spasile Srbiju.

Iako je Srbija bila agresor, Srbija je iako je izgubila rat zahvaljujući zapadnim silama dobila pola BiH. Američki diplomat Warren Zimmerman je u Beogradu neposredno pred rat izjavio: Što ima veze da ubijete 100 tisuća Hrvata. Svijet će o tome pričati mjesec dana i nikomu ništa. Zapadne sile su dale 'zeleno' svjetlo Beogradu da krenu u rat znajući da su samo Srbi naoružani i zapadne sile su uvele embargo na uvoz oružja za komunističku Jugoslaviju znajući da samo Srbi imaju oružje, misleći kako smo mi Hrvati gotovi i da će Miloševć završiti ono što su Tito i njegovi koljači započeli. Zadovoljno su trljali ruke. Na njihovu žalost, njihov adut Milošević i Srbija nisu uspjeli. Ne samo da Srbija nije uspjela, nego je potučena do nogu, pa su je zapadne sile morale spašavati da potpuno ne propadne i da Srbija ne bude u beogradskom pašaluku. Zapadne sile su u Jugoslaviju uložile silni novac, Jugoslavija je njihov projekat i činili su sve da spase svoj projekat. 

Zapadne sile su milijarde američkih dolara uložile u Ukrajinu i dobro su povećavali svoje bogatstvo u Ukrajini. Njima je do Ukrajine i ukrajinskom naroda stalo kao do lanjskog snijega. Oni samo žele zaštiti svoje materijalno bogatstvo koje imaju u Ukrajini. Zelenski je njihov igrač. On radi za Sorosa. Zapadne sile su dosta prljava posla odradile u Ukrajini i zbog njihova prljavog posla danas ispaštaju i Ukrajina i ukrajinski narod. Zato zapadne sile postupaju kako postupaju. One štite samo svoje interese, a do država i naroda im uopće nije stalo. Čak što više, države i narodi njima su smetnja jer oni žele ukinuti i države i narode i nacionalne Vlade i uspostaviti Novi svjetski poredak. Sve što je na putu uspostavi Novog svjetskog poretka njima je smetnja. 

Njima smetaju svete mise, sveti sakramenti, sveta voda, muško i žensko. Stoga nije ni malo čudno da su najveći napadi na ovo navedeno. Prije dvije godine uz blagoslov Bergolia zatvorili su crkve za puk, zabranili su svete mise za puk, zabranili su svete sakramente za puk i iz crkava su uklonili svetu vodu. 

Ostali su još muško i žensko, a po Knjizi Postanka muško i žensko su čovjek. Ukidanjem muška i ženska (čovjeka) ukidaju se majka i otac, ukidaju se brakovi između muška i ženska, tj. obitelji i nameće se sve ono što nije muško i žensko kao na pr. muško i muško, žensko i žensko i sve drugo što nije muško i žensko. 

Ako u crkvi nema svetih misa, svetih sakramenata i svete vode, crkva je obična građevina kao i sve druge građevine na Zemlji. Ako nema Kristove Crkve, ako nema čovjeka (muško i žensko) na Zemlji, što sprječava Sotonu da uspostavi svoje kraljevstvo na Zemlji? NIŠTA!!!

Bog i Hrvati!

Za Dom Spremni!

Hrvatska Hrvatom!

Klin se klinom izbija!

ZmisiD