Zadnji komentari

ZmisiS: Dokle ćemo trpjeti teror onih koji su došli na vlast 1945. i njihovih potomaka?

Pin It

Komunisti su došli na vlast 1945., a znamo kako su došli na vlast, a na vlasti su se zadržali do dan danas. Ni jedne jedine sekunde u ovih skoro 78 godina vladanja nisu izgubili vlast. 

Novac iz jugoslavenskih banaka premjestili su u svoje trezore u inozemstvu. Radilo se o nekoliko desetaka milijardi američkih dolara. 

Stvorili su HDZ kao svoju glavnu polugu za nastavak vladanja i nakon sloma Jugoslavije. HDZ je produkt UDBA-e i jugo komunista. Onaj tko misli da se vrh HDZ od samih početaka, Manolić, Boljkovac, Perković, Šeks, Granić, Mesić, Bebić, Degoricija, Šarinić i ostali jugo komunistički smrad u HDZ-u borio za istinski slobodnu Hrvatsku i za slobodu hrvatskog naroda njemu nema pomoći. HDZ ni jedne jedine sekunde nije bio hrvatski. 

Novcem iz jugoslavenskih banaka koji su opljačkali izvršili su privatizaciju tako da ni malo nije slučajno da sve što vrijedi na ovim prostorima je završilo u njihovim rukama.

HDZ je likvidirao Ludviga Pavlovića, Miru Barešića, Antu Paradžika, Blaža Kraljevića, pukovnika Tihomira Mišića iz Mostara i brojne druge hrvatske domoljube i rodoljube koji nisu poznati široj hrvatskoj javnosti. 

Ubijeni su jer su bili prepreka UDBA-i i jugo komunistima u ostvarenju zločinačkog plana ostajanja na vlasti i nakon sloma Jugoslavije. Osobno vjerujem da bi oni da su ostali živi izvojevali istinski slobodnu Hrvatsku i slobodu hrvatskog naroda, a da bi ovaj jugo komunistički smrad koji vlada u hrvatskoj bio lustriran i procesuiran. 

Propustili smo priliku 90-ih godina da stvorimo svoju državu i svojom naivnošću smo dozvolili UDBA-i i jugo komunistima da sebi stvore državu s naših leđa. Hoćemo li ikada više imati priliku kakvu smo imali 90-ih godinama prošlog stoljeća, a koju smo prokockali, to samo Bog zna? 

Ako takve prilike i bude, hoće li budući naraštaj ponoviti greške naših pređa i naše greške zahvaljujući kojima smo dva puta u XX. stoljeću razoružani? Prvi puta 1945., a drugi puta 1995. Ono što se brani i obrani s puškom u ruci, to se može zadržati samo s puškom u ruci. 

U ovih 30-ak godina se pokazalo da su izbori puka farsa. Iako je 53% birača s pravom glasa u Hrvatskoj bojkotiralo izbore, zahvaljujući izbornom zakonu poštovala se volja manjine od 47% koji su se odazvali na izbore. I od ovi odazvanih birača vladajući su ostali na vlasti s nepunih 17% glasova. O kakvoj to demokraciji mi govorimo? 

Znači, izbori nisu rješenje za slobodnu Hrvatsku. Jedino što preostaje hrvatskom narodu to je bojkotiranje izbora i građanska neposlušnost. Ovo su demokratska prava. Ono što žalosti je to da nema tko pokrenuti i povesti hrvatski narod na građansku neposlušnost. Nema tko organizirati i pozvati hrvatski narod da barem tjedan dana ne ide na posao, da ne kupuje u trgovinama i sl., čime bi vlast pokleknula. Nema te vlasti na svijetu koja može opstati ako radnici ne idu na posao i ne kupuju u trgovinama nekoliko dana. 

Bog i Hrvati!

Za Dom Spremni!

ZmisiS