HDZ prepun komunista i njihovih potomaka

Pin It

Berošev savjetnik – član Komunističe partije? Vukušić tvrdi: ‘ČUVAO JE TITOVU REZIDENCIJU NA BRIJUNIMA’

Vukušić u svojoj objavi posebno ističe činjenicu da je Žekić bio direktor predstavništva Privredne komore Srbije u Hrvatskoj, a potom objavljuje dokumente koji dokazuju i kako se “kao srednjoškolac učlanio u Komunističku partiju te je kao provjereni i privilegirani omladinac vojni rok služio čuvajući Titovu rezidenciju 

Voditelj Predstavništva Počasnog bleiburškog voda u Republici Hrvatskoj, Bože Vukušić na svom Facebook profilu objavio je tekst o tome tko je tko je Drenislav Žekić. Vukušić ističe kako je on glavni Berošev tajnik, no široj javnosti poznat je i po tome što je ugovorio poslove s Ministarstvom zdravstva, ali i Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo (HZJZ). Ugovori su sklopljeni s njegovom tvrtkom Preclarus d.o.o.

Na službenoj stranici tvrtke tako stoji kako je Žekić diplomirao na Studiju novinarstva Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu, a studirao je pravo na Pravnom fakultetu u Zagrebu, te stekao specijalizaciju na poslijediplomskom studiju “Strategija i korporativno upravljanje” na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Navode i kako se sručno usavršavao u Sloveniji, u Londonu, Zagrebu pa i Splitu.

“Radio je 18 godina kao novinar i urednik na Televiziji Zagreb, odnosno Hrvatskoj televiziji te sedam godina bio direktor korporativnih komunikacija i marketinga i pomoćnik predsjednika Uprave u Podravki, direktor marketinga i korporativnih komunikacija, te glavni tajnik RTL Televizije od njezina osnutka u Hrvatskoj, direktor Udruge komercijalnih televizija Hrvatske, savjetnik ravnatelja Hrvatske televizije, savjetnik Uprave marketinške tvrtke Digitel komunikacije u Zagrebu, te direktor predstavništva Privredne komore Srbije u Hrvatskoj. Vodio je niz samostalnih i timskih poslovnih i marketinških projekta nagrađivanih u zemlji i inozemstvu”, ističu pa dodaju: “Samostalno i s ekipom suradnika danas vodi poslovne, marketinške, lobističke i komunikacijske projekte u Hrvatskoj i inozemstvu, te radi kao konzultant vodećim managerima i tvrtkama u Hrvatskoj i regiji. Bio je (2010—2012.) predsjednik Upravnog odbora Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ), član je Upravnog odbora Hrvatske udruge certificiranih članova upravnih i nadzornih odbora (HUCNO), član Nadzornog odbora Hrvatske udruge komunikacijskih agencija (HUKA), član Hrvatskog društva lobista (HDL). Predavač je na Visokoj školi za komunikacijski menadžment Edward Bernays u Zagrebu, te na Londonskoj školi za odnose s javnošću (LSPR)”.

Vukušić u svojoj objavi posebno ističe činjenicu da je Žekić bio direktor predstavništva Privredne komore Srbije u Hrvatskoj, a potom objavljuje dokumente koji dokazuju i kako se “kao srednjoškolac učlanio u Komunističku partiju te je kao provjereni i privilegirani omladinac vojni rok služio čuvajući Titovu rezidenciju na Brijunima”, navodi.

Autor:Dnevno