Redakcija Bujice dobila je reagiranje na emisiju koja još nije ni počela! Kako su Plenković i Medved saznali za sadržaj?!

Pin It

Ministarstvo hrvatskih branitelja na čijem je čelu Tomo Medved, zamjenik Andreja Plenkovića, je u 17:42 redakciji Bujice i direktorici programa Z1 televizije, gospođi Mireli Matković poslalo reagiranje na emisiju koja počinje tek u 20:05! Dakle, dva sata prije početka Bujice, oni “reagiraju“ na nešto što još nije ni emitirano!

Kako ne vjerujemo da je Tomo Medved u ministarstvu zaposlio 'Vidovitog Milana', možemo samo pretpostaviti na koji je način njegova press služba saznala što bi mogao biti sadržaj emisije… Izgleda da ih je jako zabolio dokument koji je procurio iz Plenkovićeve Vlade, a na kojem jasno piše da Vlada RH prihvaćanjem pokroviteljstva nad komemoracijom za dvanaest hrvatskih redarstvanika u Borovu Selu “ne prihvaća nikakve financijske obveze“…

Izmotavanje koje su naveli u “reagiranju“ ne prihvaćamo kao argument, a od nadležnih institucija ćemo zatražiti da nam objasne na koji je način vlast došla do informacije o sadržaju emisije koja još nije emitirana. Naravno, siguran sam da nikakav odgovor nećemo dobiti, ali im zato poručujemo: Da, objavit ćemo skandalozni dokument! I – ne, nećemo objaviti vaše reagiranje! Ako im je cilj bio zastrašiti nas – nisu uspjeli! Gologuzani, gledajte Bujicu, mi vas se ne bojimo!

BUJICA TIM