Vučemilović Anušiću: Vaš vjerni partner je Milorad Pupovac i vrijeme je da to otvoreno priznate

Pin It

Škorina sestra Vesna Vučemilović objavila imovinsku karticu; nije ni  približno izdašna kao bratova - tportal

Vi ste potpredsjednik HDZ-a i snosite odgovornost za politiku HDZ-a pa tako i koaliciju sa SDSS-om. Vaš vjerni partner je Milorad Pupovac gospodine Anušiću i vrijeme je da to otvoreno priznate.

Kako se bliži dan izbora tako aktualni župan Anušić sve češće daje izjave koje više priliče opoziciji sa desnog političkog spektra. Danas je nesretan zbog koalicije s SDSS-om i gospodina Pupovca. Moram podsjetiti gospodina Anušića da je on potpredsjednik HDZ-a koji je u SDSS-u pronašao ideološki srodnu stranku. Potpredsjednik HDZ-a koji prema Domovinskom pokretu gradi sanitarni koridor. 

Gospodin Anušić se predstavlja često u Slavoniji kao tek jedan od HDZ-ovih župana, ali on je jedan od ključnih ljudi u stranci koji su svjesno pristali biti smokvin list ovakve trgovačke koalicije. Nemojte bacati prašinu u oči biračima i prikazivati lažno lice u predizborne svrhe. Vi ste potpredsjednik HDZ-a i snosite odgovornost za politiku HDZ-a pa tako i koaliciju sa SDSS-om. Vaš vjerni partner je Milorad Pupovac gospodine Anušiću i vrijeme je da to otvoreno priznate.