'Lastani' bez testova: Plenković je opet “pobijedio koronu“ – Nema obveze PCR testiranja za one koji će iz Srbije doći u Vukovar, glasovati protiv Penave!

Pin It

Uoči prošlogodišnjih parlamentarnih izbora, bahati Plen Kim-un je “pobijedio koronu“, a za drugu svibanjsku nedjelju ove godine, kada se u Hrvatskoj održavaju lokalni izbori, vlasti su ukinule obvezne PCR testove - kako bi dopustili ulazak u zemlju svima onima koji žele glasovati, iako žive u drugim državama… U prijevodu: opet su izmanipulirali krizu u političke svrhe, a najvažnije je da Srbi iz Beograda i pašaluka mogu sjesti u ‘Lastine’ autobuse i što lakše doći do Vukovara, kako bi glasovali po naputcima HDSDSSZ-a, naravno – protiv Ivana Penave.

Zaista mi nije namjera raspravljati o testovima i koroni, ali je u svakom slučaju zanimljivo - kako za 'Lastane' odjednom nema testova, a za stožeraše velike opasnosti od korone – kada je opasnost od gubitka vlasti mnogo veća.

(PHOTO/SCREEN: Za glasovanje Srba u Benkovcu nudio se besplatan prijevoz iz Beograda, a sada je od MUP-a stigla i informacija o PCR testovima: Oni nisu potrebni, važno je samo da dođete i glasujete za Pupovčev SDSS ili Plenkovićev HDZ – od Benkovca, do Vukovara...)

Velimir Bujanec