Peternel: Evo dokaza da je Tomašević lagao biračima o svom ocu

Pin It

Otac Tomislava Tomaševića podržao Škoru. Hoće li biti na listi Škorine  stranke?!

“Dokaz da je Tomislav Tomašević večeras na RTL-u lagao biračima demantirajući da je njegov otac kandidat Domovinskog pokreta u Zaprešiću!

Ako s lakoćom laže oko nebitnih stvari, što će onda biti ako ikad, nedajbože, dođu bitne?” – poručio je Igor Peternel (DP) na svom Facebook profilu, podijelivši listu kandidata Domovinskog pokreta, Mosta i Projekta Domovina u Zaprešiću, na kojem se nalazi otac Tomislava Tomaševića, Smiljan Tomašević.

Otac Tomislava Tomaševića, Smiljan Tomašević, 10. je kandidat na listi DP-a, Mosta i Projekta Domovina što je lako moguće provjeriti na stranicama Državnog izbornog povjerenstva.

Podsjetimo, u jučerašnjem sučeljavanju kandidata za gradonačelnika Zagreba Tomislav Tomašević je, odgovarajući na kritike da se u njegovu programu ne spominju branitelji i Domovinski rat, rekao da je njegov otac bio u Domovinskom ratu, na što je kandidat Škoro dodao:

“Da, i kod mene je na listi.”

Zatim je Tomašević rekao:

“Nije, nemojte krivotvoriti. Podržao je kandidatkinju u Zaprešiću, on je gradski vijećnik u Zaprešiću. Da živi ovdje je rekao da bi glasao za mene i glasao je za mene na parlamentarnim izborima, nemojte mi obitelj uvlačiti u političke rasprave.”, ustvrdio je.

Izborne liste govore nešto drugo.

Izvor: narod.hr