Škoro: Možemo ima dobro ime – možemo raditi što hoćemo

Pin It

“Kontradiktorna su samo obećanja o transparentnosti i javnim natječajima, opravdava se potez, a Tomašević izjavljuje da dok je najavljivao javne natječaje, da je mjesecima pregovarao sa sadašnjim čelnim čovjekom Holdinga”, istaknuo je u četvrtak Miroslav Škoro prije konstituiranja Gradske skupštine Grada Zagreba kratko komentiravši očekivanja.

“Očekivanje je da konstituiramo Sjednicu i počnemo raditi. Vidjet ću hoću li ostati u Skupštini”, rekao je za N1 Miroslav Škoro i dodao:

“U sazivu većinu ima Možemo i SDP, koalicijski partneri koji bi trebali ispuniti obećano. Kako stvari stoje, to ne rade. Mislim da platforma Možemo ima dobro ime – možemo raditi što hoćemo, ali deplasirano je govoriti o miljeniku medija.”

“Nema jala zbog gubitka izbora, ja sam svoje ciljeve ispunio”, dodao je: “Tomaševića nije mogla pobijediti ni Angela Merkel uz podršku koju je imao u Hrvatskoj. Ne vidim ljutnju u činjenici da je netko miljenik medija, to su mediji i sami izjavili. Kontradiktorna su samo obećanja o transparentnosti i javnim natječajima, opravdava se potez, a Tomašević izjavljuje da dok je najavljivao javne natječaje, da je mjesecima pregovarao sa sadašnjim čelnim čovjekom Holdinga. Iznenađuje me da netko tko zna sve vozače tramvaje abecednim redom, ne zna da Holding ima dug. To svi znamo, a njega je to sad iznenadilo.”

Izvor: narod.hr/N1