Izjava Radovana Dobronića protiv ‘ZDS’ posve je sigurno glazba za Pupovčeve uši

Pin It

Dobronić u svom programu potvrdio da je protiv izručenja udbaša - 45lines

PRVA IZJAVA NOVOG PREDSJEDNIKA VRHOVNOG SUDA - PROTIV ‘ZDS’: Birali su ga svi, osim zastupnika DP-a!

‘ZDS’ je nedopustiv u bilo kojoj prilici - izjavio je u svom prvom velikom medijskom istupu, Radovan Dobronić, novoizabrani predsjednik Vrhovnog suda RH.

Dobronić svojom izjavom ide čak i korak dalje od famoznog Plenkovićevog Vijeća za suočavanje s prošlošću, koje bi ‘ZDS’ toleriralo u određenim komemorativnim prilikama za HOS-ovce; on smatra da pozdrav treba u potpunosti zabraniti.

Dakle, od svih problema koji muče hrvatsko pravosuđe - korupcije, nepotizma i drugih pošasti, za Milanovićevog liblinga najveći je problem ipak ‘ZDS’?!

Kada dođu prvi sljedeći izbori, nek’ se dobro zna: protiv izbora Radovana Dobronića bili su jedino zastupnici Domovinskog pokreta. Ćuprijaši i Zekanovićevi “suverenisti”, zajedno s ljevicom, Pupovcem i Plenkovićevim HDZ-om šutke su odradili ovaj izbor…

Dr. Zlatko Hasanbegović je u sabornici, u ime Kluba DP-a, zatražio stanku i upozorio nazočne zastupnike tko je Dobronić, a dr. Stjepo Bartulica mu je na Odboru za pravosuđe postavljao vrlo konkretna pitanja - tako da svi oni koji su ipak bili za ovakav izbor, ne mogu reći da nisu baš ništa znali o stavovima “opšteprihvaćenog” kandidata prema ‘ZDS’, lustraciji ili pak njegovo mišljenje o izručenju udbaških ubojica Perkovića i Mustača njemačkom pravosuđu, koje ih je imalo snage osuditi.

Izjava Radovana Dobronića protiv ‘ZDS’ posve je sigurno glazba za Pupovčeve uši…

Velimir Bujanec