Penava poručio Vladi i stožeru: Ne stvarajte nemir i paniku među ljudima

Pin It

Grad Vukovar - NA KONFERENCIJI ZA NOVINARE GRADONAČELNIK PENAVA GOVORIO JE  O ODLUKAMA VLADE RH BITNIMA ZA TVRTKU BOROVO

Ivan Penava, predsjednik Domovinski pokret, Mario Radić, zamjenik predsjednika DP-a i Stipo Mlinarić Ćipe, saborski zastupnik DP-a u Vukovaru su održali konferenciju za medije na temu nasilnog uvođenja cijepljenja i neustavnog ucjenjivanja građana uvođenjem Covid potvrda od strane Stožera i Vlade RH. 

"Poručujem Vladi i Stožeru: - Ne stvarajte nemir i paniku među ljudima, jačajte tehničke ljudske kapacitete kako bi svaki naš građanin, bio cijepljen ili necijepljen, imao sigurnost da će u slučaju potrebe dobiti najbolju zdravstvenu skrb. To je vaš posao gospodo! Pozivam vas širite povjerenje, optimizam i zajedništvo", poručio je čelnik Domovinskog pokreta. 

Penava je upitao Premijera i Stožer da pojasne kuda vode Hrvatsku te da se očituju po pitanju svojih stremljenja i ciljeva. 

"Osuđuju li ili se kane postaviti jednako kao premijer i stožer države Victoria u Australiji koji na razini procijepljenosti od 87 posto otvoreno prijete necijepljenima da će im uništiti živote. Pozivam g. Andreja Plenkovića da bude dovoljno otvoren prema hrvatskom narodu i građanima RH te da odgovori na ovo pitanje osudom ili namjerom da provede ovu agendu i u Hrvatskoj".