Država PROTIV obitelji Francišković!! Kome smetaju??

Pin It

Država protiv obitelji Francišković! Ženu Marka Franciskovića, Lanu Francisković, i njihovu djecu OPET MALTRETIRAJU pretresom kuće, i to 10 dana prije nego što Marku Franciskoviću istječe produljeni istražni zatvor i treba se donijeti odluka o daljnjem tijeku postupka.

Odvjetnik pritvorenog Marka Franciškovića, Zvonimir Hodak, javlja kako policija u Zadru radi pretres kuće Lane Francisković, supruge pritvorenog Marka Franciškovića. Policija je oduzela Lani svu elektroničku opremu, mobitel, memorijske kartice itd.

– Suprug Marko pritvoren je u Zagrebu zbog podstrekavanja na terorizam iz članka.. 99 Kaznenog zakona RH, iako na snimci s anti-covid prosvjeda poziva masu na mir, da se raziđu bez ekcesa i incidenata. Toliko o terorizmu… Suprugu sada voze u Zagreb, a kćer koja je na dojenju i sin od jednu i pol godinu ostaju kod njenih roditelja. Država protiv obitelji Franciškovic!? Pravna država?’, objavio je Hodak.

No, kako doznajemo, Markov odvjetnik Zvonimir Hodak, promptno je reagirao kad je čuo da pokušavaju odvojiti djecu koja su u fazi dojenja od majke i uspio je uvjeriti policiju da nemaju pravo to činiti.

Podsjetimo, Francišković je u pritvoru već više od dva mjeseca. Optužuju ga za javno poticanje na terorizam. U međuvremenu je iz pritvora izašla bivša ministrica Gabrijela Žalac, no ne i Francišković.

crodex.net