Glasnović: Je li Mesić stvarno želi da mu otac bude u udžbenicima za školu?

Pin It

DRAGOVOLJAC - Europski sud za ljudska prava presudio da je Stjepan Mesić  ispravno osuđen za klevetanje odvjetnika

Glavna taktika partizana jugoslavena je laž i obmana, piše Željko Glasnović na Facebooku:

Ako je Josip Mesić, otac Stjepana Mesića bio predsjednik Narodnog odbora kotara Orahovica i predsjednik Narodnog odbora kotara Našice onda je u najmanju ruku morao znati za masovne partizanske zločine na tim područjima.

Partizanski logor u Slatinskom Drenovcu je od konca 1942. do veljače 1945. god. bio veliko gubilište Hrvata gdje je utvrđeno da je ubijeno oko 1000 ljudi, veći broj na silu odvedenih, civila.

Samo u Slatinskom Drenovcu je u kolovozu 1998. god. ekshumirano 130 vreća kostiju s 464 lubanje stradalih logoraša dok neke lokacije još nisu istražene. Iz Općine Orahovica do 1944. god. u taj logor odvedeno je 38 civila i 18 zarobljenika te su tamo su tamo i likvidirani. Među civilima je bilo 5 žena, Ivan Gjanić župnik Orahovice, Matija Bürger župnik Slatina te članovi HSS-a, Matija Đikić i Stjepan Sertić.

Dodatno u istom razdoblju je u selu ili na drugim mjestima od strane četnika partizana ubijeno 26 civila među njima 3 žene i 22 zarobljenika. Među stradalim mještanima u poraću su bili Jela Perušić i Milka Jelić koje su sprovedene s grupom zarobljenika i civila kod Našica te miniranjem stijene zatrpani.

Na tom području kod Crnog Potoka broj žrtava se procjenjuje na oko 2000. Takozvani papučki partizani su defacto bili četnici a i Srbi iz okolnih sela su sudjelovali u ubijanju svojih susjeda. Glavni koljač u logoru u Slatinskom Drenovcu je bio Dušan Dubajić zvani Crni, koji je umro poslije II. svj. rata. U genocidnom hrvatskom narodu partizani su pobili na stotine prvaka i članova HSS-a.

Stvorili su i tzv. Borbenu frontu, svoju frontovsku organizaciju koja bi radila na prikupljanju streljaštva za partizanski pokret. Kada su se komunisti osjećali dovoljno jakima počeli su masovno ubijati te naivce. Od kolovoza 1943. god. do veljače ’44 su pobili 145 povjerenika Borbene fronte HSS-a.

To je povijesna istina o tovarišu Josipu Mesiću i partizanima koju nepopravljivi jugoslaven Stjepan Mesić uporno ignorira dok nam lažnu povijest pišu razni Klasići i Goldštajni. Zbog toga mladi ne znaju istinu o partizanima. Je li on stvarno želi da mu otac bude u udžbenicima za školu?

Da su kojim slučajem ček-boy Mesić i njegovi drugovi uspjeli u državnom udaru kojeg su proveli u saboru u ožujku 1994. god., oni bi rado prihvatili plan Z4 čime bi ostala Krajina i nikada ne bi ni došlo do operacije Oluja, komentirao je Željko Glasnović.

kamenjar.com