Dretar: Hrvati, na sljedećim izborima opalite vritnjak Plenkoviću i onima koji vas vode u sigurnu propast i dovedite na vlast istinske domoljube

Pin It

zastita.info • Davor Dretar Drele: Mene štiti neprobojna lubanja

Čime su sve naši vladajući u proteklih 30 godina samostalnosti Hrvatske trgovali da bi nas doveli na prosjački štap? Naše su njive odavno prodane. Šume već odavno siječemo za nekoga drugoga, u Italiju izvozimo trupce, uvozimo skupi namještaj, a balvani nam i dalje sjede u Saboru

Naš Davor Dretar podsjetio je kako je Plenković izdao hrvatski narod dajući dozvolu da se zatvori Rafinerija u Sisku te je pozvao građane da na sljedećim izborima ne glasuju za one koji uništavaju Hrvatsku:

 ''Ozaren kao dječačić koji kući donese prvu peticu iz lijepljenja slova u čitanku, naš premijer se toliko zanio, prezentirajući nam nebeska dostignuća svoje Vlade, da je zaboravio otići na sjednicu Antikorupcijskog vijeća, na kojoj smo saznali da postoji opravdana sumnja da je Rafinerija u Sisku ugašena kako bi se osigurala politička podrška Mađara pri ulasku Hrvatske u Schengen i OECD''.

''Čime su sve naši vladajući u proteklih 30 godina samostalnosti Hrvatske trgovali da bi nas doveli na prosjački štap? Naše su njive odavno prodane. Šume već odavno siječemo za nekoga drugoga, u Italiju izvozimo trupce, uvozimo skupi namještaj, a balvani nam i dalje sjede u Saboru''.

''Raspravljali smo o covid mjerama i 'fantastičnom' uspjehu Vlade koja je, kako oni kažu, spasila hrvatske tvrtke od sigurne propasti. Pa otkuda taj novac? Je li Plenković zamolio susjeda Štefa da mu posudi? Ne! To je novac svih vas, novac hrvatskih građana! Nema tu mjesta za samohvalu, poštovani premijeru''. 

''Novac koji je sasvim siguran u njihovim džepovima dolazi od korupcije. To mogu biti milijuni, deseci milijuna, a možda čak i pokoja milijarda, a niti 30-ak kilograma građevinskog željeza im nije strano. Promislite malo o Josipu Gržaniću, koji je 1885. u Saboru opalio vritnjak Khuenu Hedervaryju. Hrvatski narode, uskoro će izbori, uzmite kemijsku olovku i onome tko vas vodi u sigurnu propast i vi opalite vritnjak!''.