Novo poglavlje Agende 2030

Pin It

How Will Humans Survive an Apocalypse? A New Study Has an Answer

Iako je stvar oficijelna (EU regulativa za masovni uvoz prerađenih insekata za prodaju i prehranu na velikom europskom tržištu) veliki gmazovski mediji ponovno lažu i demantiraju da "svoju" potrošačku populaciju "bogovi" Davosa žele postupno pretvoriti u kukcojede. Za njih je sve to "teorija zavjere". Pa nije više teorija, odavno je praksa. 

Očito je da otvaraju novo poglavlje Agende 2030.: izazivanje krize u opskrbi hranom i nestašice mesa koje je ionako već enormno skupo. (U Hrvatskoj koja ima jaku prehrambenu industriju kilogram pilećih fileta je 12 eura, i sve je manje piletine na policama. Što se događa!?) U zapadnoj kulturi nametnuti ljudima da jedu crve, zrikavce i cvrčke, sušene i prerađene u brašno je zločin protiv zdravlja, mentaliteta, higijene, općenito protiv našeg načina života i prehrane. Za metabolizam ljudi u Europi takva prehrana je strana i neprirodna, izazvat će alergije, autoimune bolesti i tko zna kakve posljedice od parazita koje će raširiti s insektima. Za nas je takvo jelo ogavno. Tko voli neka izvoli, ali se radi o masovnoj prenamjeni kvalitete hrane i prehrane u EU! Ciljanoj i nimalo bezazlenoj. 

Svaki svoj potez najave a onda njihovi plaćenički mediji pušu u rogove Propagande i uvjeravaju mase kako nije onako kako se čini, nego je riječ o opsesiji "teoretičara zavjere". 

Uskoro će nam reći i da je raspeće Isusovo samo jedna od teorija zavjere, da nikakve zavjere nije bilo da se Gospodina izda, uhiti i razapne. Sve su to izmislili Njegovi učenici kao prvi "teoretičari zavjera". A sv. Pavao je proširio po svijetu. I eto. 

P.S. Najopasnije će biti kad se počnu baviti kontrolom izvora pitke vode.

Zoran  Vukman