Koja je veza grada Zlatara i nekih vijećnika Možemo? Naslovnica govori više od tisuću riječi

Pin It

Podsjetimo, tri od četiri hrvatska para kojima se sudi u Zambiji za trgovinu djecom, povezuje odluka Općinskog suda u Zlataru, odnosno ispostave suda u Krapini, kojom se potvrđuje odluka kongoanskih sudova

Slučaj Hrvata koji su uhićeni u Zambiji prilikom posvajanje djece dobio je novi zaplet. Naime, nakon što je u ponedjeljak osmero uhićenih Hrvata pušteno da se brani sa slobode, poznati psihijatar i nekadašnji savjetnik ministra hrvatskih branitelja Herman Vukušić na svom Facebook profilu objavio je zanimljivu fotografiju.

Vukušić je na svom Facebook profilu podjelio naslovnicu Zagorskog lista od 4. svibnja 2021. godine. Naime, tada je sadašnji zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević dao intervju za Zagorski list, a između ostalog je izjavio kako je "djetinjstvo proveo u Zlataru".

"Koja je veza grada Zlatara i nekih vijećnika Možemo? Naslovnica govori više od tisuću riječi...", napisao je Vukušić uz naslovnicu.

Podsjetimo, tri od četiri hrvatska para kojima se sudi u Zambiji za trgovinu djecom, povezuje odluka Općinskog suda u Zlataru, odnosno ispostave suda u Krapini, kojom se potvrđuje odluka kongoanskih sudova.

direktno.hr