Sačić: Zašto su Plenković i njegovi iz EU u tijeku rata nametnuli Ukrajini da ratificira IK?

Pin It

Moramo saznati zašto su i kome oni to  obećali "ugurati" Hrvate  u prve linije ukrajinske fronte , da (opet, sada po četvrti put, od Austro ugara, Napoleona, Hitlera) ratuju protiv Rusa, ali ovaj put, potpuno  vojno nespremni i nenaoružani !? 

"Premijer ‘udario’ po oporbi: Svi skupa se nastoje izvući iz gliba i živog pijeska svog glasovanja za Putina i protiv Ukrajine"

Za nevjerovat, pa taj nas " izgubljenik",  pred.Vlade RH,   fakat nezna o cemu govori, ili je potpuno neinformiran! Pa danas smo se u Hrvatskom saboru okupili svi mi iz opozicije, radi zastite POMORSKOG DOBRA, da nam "  Plaze sluze svima, a ne samo njima".

  Podrsku ovoj narodnoj inicijativi dali su danas i Klubovi IDS-a, te Socijal demokrata!  Koji su " onomad " glasali za Plenkovicev prijedlog o EUMAM misiji !?

No,  agresivno nasilni g.Plenkovic i te politicare " vidi u glibu zivog pijeska zbog svog glasovanja za Putina i protiv Ukrajine" ???

Nesto gadno se s njim događa !??

Eto, ekonomsko i vojno mocni Nijemci " vazu", kada ce, i dali ce ( "pro") dati Ukrajinskoj vojsci , svoje iznimno ucinkovite tenkove," Leoparde",  radi obrane i oslobadanja Ukrajine od ruske agresije, jer se, prema izjavi  njihova ministra i samog kancelara Scholtza, " boje  moguce ruske odmazde" !??. To je kanc.Scholtz neki dan izjavio u vojnoj bazi Ramstein, pred svim ministrima drzava clanica Nato pakta..Dakle i pred ( glavnim) Amerima, Englezima, Francuzima,  pa i pred nekim nasim predstavnikom tamo..

I... nista !!   SAD i drugi Nato saveznici kazu na to Njemcima,  " ok, vasi tenkovi, vas rizik, vasa zemlja i vasa vojna i nacionalna sigurnost je u pitanju..kako god odlucite, mi ce mo  to postovati ". Civilizirana i krajne racionalna  reakcija Nato saveznika , sa puno razumijevanja za njemacki stav, koji njemacku  vojnu sigurnost i interes njemackog naroda i drzave stavlja u prvi plan, u svoj prioritet ! 

Za razliku od Andrej Plen kovica, aktualnog predsjednika Vlade RH,  koji nas Hrvate, potpuno " gologuze, razoruzane i nenaoruzane", dakle, vojno nespremne, (cak i  bez vojnika,jer nemamo niti vojnu obuku)  hoce(bolje receno,  htio je) posto poto,  na silu, i protivno odredbama naseg Ustava, mimo ikakvog ( cak i pokusaja) suglasja naseg drzavnog vodstva, gurnuti u prvi red vojne borbe protiv Rusa, na strani vojno napadnutih Ukrajinaca.

 A , istodobno, dronovi nam nesmetano lete i padaju po glavama, kao i nasi ( pra) stari MIGOVI..Vec sada, Rusi nam , bez ikakvih prepreka,  sa svojim podmornicama redovno i cesto podmornicare po nasem moru..i ispred naših primorskih gradova..?? Ceceni traze , odnedavno masovno i organizirano - azili u RH !??

 Pa sad, koliki moras biti protuhrvat i nacionalno neodgovorni , lakomisleni celnik hrvatske izvrsne vlasti, da u takvim politicko sigurnosno vojnim uvjetima, to bas hoces napraviti vlastitom narodu ?? A prema odredbama naseg Ustava, bas , kao predsjednik Vlade,  MORAS PRIORITETNO, UVIJEK I NAJPRVO ( poput Nijenaca) BRINUTI o nasim nacionalnim interesima i o nasoj sigurnosti!?? 

Dal je u pitanju samo  "lako cemo"  dodvoravanje  Grlic Radmanovo i Andrejevo  Ursuli, Sarl Miselu, Borellu,dakle,  samo njihovo  "hazarderstvo", radi osiguranja njihovog buduceg  uhljebljenja u briselskim  hodnicima i kancelarijama ?    Ili je ipak u osnovi te njihove neustavne ponude sudjelovanja Hrvata u  "EUMAMU" misiji u Ukrajini - nesto puuuno dublje, puuno " vaznije" ?? 

Kako god, nesto je jaako vazno   pred nekim znacajnim " centrima"   osujeceno neizglasavanjem saborske odluke u sudjelovanju Hrvatske u EUMAM-u !

 Jer nerovozno agresivni Andrej ( zajedno sa Frkom Petesicem, Grlic Radmanom, dok nije u Zambiji) ,  vec danima i tjednima jauce, vristi, narice, proklinje do" VII kolena ",  sve nas  koji mu to u Hrvatskom saboru nismo dozvolili. 

Po svemu sudeci , to je bila neka OSOBNA ANDREJEVA  OBVEZA , KOJU  u godini " ISPORUKE" , unatoc njegovom osobnom obecanju,  nije - Isporucio !??

I sad, umjesto da brine , poput Njemaca , o nasim hrvatskim nacionalnim interesima, o nasoj  vojnoj sigurnosti, on svakodnevno  "luduje i proklinje" sve nas koji smo ga nacionalno  odgovorno, i ucinkovito sprijecili da neodgovorno  UGROZAVA NASU VOJNU I NACIONALNU SIGURNOST !

Ne znam kakav je sa kancelarom Scholtzom, navodno da su si dobri, ili ce i njega prokleti do "sedmog kolena" i zazeljet mu "svu srecu" u narednih " 150 godina" !??

Moramo saznati zasto su i kome oni to   obecali "ugurati" Hrvate  u prve linije ukrajinske fronte , da (opet, sada po cetvrti put, od Austro ugara, Napoleona, Hitlera) ratuju protiv Rusa, ali ovaj put, potpuno  vojno nespremni i nenaoruzani !? 

Na kraju, mi i sada pomazemo barbarski napadnutom ukrajinskom narodu,  koliko god mozemo , i to , jer im mi zelimo pomoci u ovoj strahovitoj zivotnoj drami, i ratnom kaosu..

Stoga mi NIKAKO NIJE JASNO, ZASTO SU u jeku najžeščeg rata i ratnozlocinackog, bestijalnog vojnog napada Rusa  na Ukrajinu, prije  sest, sedam mjeseci, bas  URSULA, SARL MISEL I DRUGI briselci, nalozili , nametnuli ukrajinskom narodu , drzavi Ukrajini, predsjedniku Zelenskom, da odmah tada,  "smrtno vojno ranjeni"  ; ratificiraju , prihvate onu  protu Bozju, protuprirodnu i protuljudsku, protu obiteljsku   tzv. ISTANBULSKU KONVENCIJU, koju su, po Plenkovicevom nalogu,  izglasali  i u Hrvatskom saboru..( sa trinaest hadezeovaca protiv) za koje vise niti ovaj  Hadeze, a niti Andrej nista ne pita!??

Dali ih je ta cinjenica, ili ,  hoce li ih ( i ) to zastititi od vojnih agresora Rusa !??