Spajić: Plenković je od Hrvatske napravio zemlju prosjaka - moramo je vratiti na pravi put jer su za nju ginuli najbolji hrvatski sinovi i kćeri

Pin It

Odgovorno tvrdim da su Plenković i njegova Vlada od Hrvatske napravili društvo prosjaka. Mi smo država koja je ekonomski istjerala gotovo 500.000 svojih stanovnika i više od 55.000 djece, a moramo znati da bogatstvo svake države na svijetu čine ljudi

Naš Daniel Spajić upozorio je kako je Plenkovićeva Vlada iz Hrvatske istjerala naše najveće bogatstvo – naše ljude i našu djecu, te kako svi moramo upregnuti svoje znanje da vratimo Hrvatsku na put na kojem bi trebala biti:

''Odgovorno tvrdim da su Plenković i njegova Vlada od Hrvatske napravili društvo prosjaka. Mi smo država koja je ekonomski istjerala gotovo 500.000 svojih stanovnika i više od 55.000 djece, a moramo znati da bogatstvo svake države na svijetu čine ljudi''.

''Svoje tjeramo, a onda uvozimo radnu snagu, koju možemo platiti, a svoje ljude koje smo istjerali van nismo mogli platiti. Gospodin Pavić (HDZ) govori o plaći od 700 eura. Otiđite u bilo koju razvijenu zemlju EU pa ćete vidjeti kolika je minimalna plaća. O čemu govorimo i što ljudima nudimo, osim što rasprodajemo sve što je od nacionalnog interesa za Hrvatsku?''.

''Popis stanovništva je svakome, tko išta zna o ovoj državi, pokazao gdje se trenutno nalazimo. Potonuli smo ekonomski i demografski. Svi mi trebamo upregnuti svoje znanje i pokušati vratiti državu na put na kojem bi trebala biti. A trebala bi biti dobra država, jer za nju je izginulo 17.000 najboljih koje je Hrvatska imala''.

''Industriju nemamo i non-stop se zadužujemo, a van izvozimo obrazovane ljude. Ostali su nam umirovljenici koji jako teško žive. Plenković je sa svojim ministrima napravio od Hrvatske zemlju prosjaka!''.