Maks: Kao časnik HVa odgovaram oficiru JNA Kajtaziju ovim otvorenim pismom

Pin It

NAZOVIMO STVARI PRAVIM IMENOM...

Kažu zlobnici svi su cigani isti, ili kažu kako nije politički korektno Rome nazvati Ciganima. A kako se zovu Romi međusobno? Kako se kaže na jeziku romske nacionalne manjine u Europi, kako se naziva tvoja nacionalna manjina u Francuskoj, njemačkoj, engleskoj? 

Je li politički korektno s tvoje strane opetovano pišati po Hrvatskoj državi od koje ti i tvoja manjina živite, po narodu koji plaća svakodnevni život kako tebe osobno, tako i desetke tisuća Roma širom lijepe naše od svoje teško stečene i zarađene plaće?Po onima koji su sa tim pokličem stvorili državu u kojoj ti i mnoštvo tvojih žive mukte. Jesi li možda tražio sredstva od EU koja bi se potrošila na liječenje mnoštva Romske populacije ovisne o kockanju, mnoštva koje dan noć troše državni novac, novac poreskih obveznika kockajući po kasinima?

Postoje video zapisi postoje evidencije sa osobnim kartama, no to tebi nije problem. Meni eto jest, a vjerujem mnogima na čijoj ste svi vi skupa grbači financijski. Čast iznimkama koje poznajem koji pošteno rade, koji i sami kritiziraju i tebe i te kockare. Jer i ti si kockar, politički kockar koji ne shvaćaš kako svojim ponašanjem i izjavama štetiš ionako narušenim odnosima većinskog naroda spram romske nacionalne manjine koja te izabrala jer je prevarena, izmanipiulirana.

PJESMA KAŽE: CIGANIN JE AL` NAJLEPŠI  S PETOKRAKOM U SRCU  I DVA TRI DRŽAVLJANSTVA, SEDAM OSAM UDRUGA, DVA TRI STANA...OD HRVATSKE , PREKO MAĐARSKE DO SRBISTANA...

Od svih "biznisa" u Lijepoj njihovoj najisplativiji je "etno biznis", ono kad na grbači većinskog naroda, predstavnici manjina uprihođuju stotine tisuća kuna, dok ta ista manjina koja isto tako živi na grbači većinskog naroda jer je njeni predstavnici nisu naučili kako živjeti od znoja ruku svojih. Čast iznimkama.

Glede Romske populacije u RH koja je većinski ona koja ne pripada Kajtazijevom poimanju Roma osim kad dođe dan izbora. Dakle Romi katolici Bajaši kojima godinama vladaju Romi tzv Lakatari, koji niti ne govore jezikom većinskog življa Romske nacionalne manjine u RH , baš kao su nekada Srbi vladali u bivšoj jugi nad ostalim narodima i narodnostima. Prije Kajtazija je predstavnik isto tako bio Lakatar a ne Bajaš.

Čestitam

, drugu Kajtaziju oficiru JNA što će doći glave nama "Ustašama" ....

Tooo druže Kajtazi, jebi nam mater. Zabrani ti nama kad mi nismo zabranili neka sljedbenici petokrake poput tebe  budu vlast. K`o nam je kriv kad smo kreteni pa nam bivši oficir i albansko-srpsko-romski ima pravo solit pamet dok troši našu lovu, ima stanove od mađarske do srbije, pet šest udruga, xy pozicija. Nisi ratovao za Hrvatsku al` ćeš je oguliti do "koske", baš kako su te učili u JNA.

 Čestitam....Nije lako biti Rom, da je lako otišao bi do državne uprave i narodnost promijenio svako, baš kao i ti. Velika je razlika između Roma i Cigana, Kajtazi je dokaz....Ovaj lik, ovaj lik  nije predstavnik većine Roma već jedne male interesne skupine koja se nametnula većini, na prevaru...Valja smanjiti i ukinuti davanja za one one Rome čija djeca ne završe razred. 

Valja napraviti reviziju po kockarnicama i vidjeti kamo novac  poreskih obveznika odlazi svaki mjesec. Valja pogledati tko kamatarenjem svojih sunarodnjaka vozi bijesna auta ima kuće od stotine kvadrata a niti jedan dan staža ili dokaz o izvoru prihoda, to bi trebao odraditi Kajtazi al` ne smije jer to su njegovi. Puno toga sam ranije  napisao.. No puno toga je za DORH samo valja pratiti trag novca i tko je iza tih kojima novac ide. Nadalje Osovina Onih koji su mijenjali imena ponajprije osovina Pupovac-Kajtazi-Radin su Orjuna i neprijatelji hrvatske državnosti. Narušavaju i blate svojim izjavama Hrvatsku, Hrvatske.

I neka ne duljim ovaj link potvrđuje moje tvrdnje...

https://regionalni.com/dok-romi-u-medimurju-zive-u-blatu.../

Z nam D a vam S meta istina druže Kajtazi... No ako mojim sunarodnjacima nije jasno kako ste Vi samo alat za potkusurivanje i da ste sredstvo kojim drugovi iz komiteta s kojima ste u koaliciji bilo crveni bilo plavi upravo ti čijim jezikom i želje i zahtjeve Vi sada iznosite i kojima ste koalicjsko-kohabitacijsko sredstvo za rješavanje političkog pitanja pozdrava kojim će se svaki pravi Hrvat uvijek s ponosom pozdraviti i kojim će klicati kad krene u boj za narod svoj.

Znam da Vi kao ex ili non ex komuist, titois i oficir JNA ne volite i ne znadete pozdraviti našim starohrvatskim pozdravom 

BOGU VJERNI -Z A DOM SPREMNI kojim ću ja pozdraviti svekoliki hrvatski puk baš kao što činim svaki dan kad uđem kod naših rodoljuba i domoljuba u kuću.

U ime

Hrvatskog Vojničkog Reda

ČUVARI DOMOVINE

Mario Maks Slaviček e.m

 emeritus miles