Karamarko uzvratio Tomiću: Još jednom je dao naslutiti da je svojim čizmama nabijao zemlju oko mladih breza za druga Tita

Pin It

Malo me je iznenadilo da je književnik AT reagirao na ovaj minorni uradak. On, ipak, piše za ozbiljne dalmatinske novine. No shvatih - zadaća je zadaća. Baveći se ovom temom još jednom je dao naslutiti da je i osobno, svojim 'čizmama nabijao zemlju oko mladih breza' za druga Tita. 

Bivši prvi potpredsjednik Vlade i predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko na svom je Facebook profilu žestoko prozvao književnika Antu Tomića, koji se u svojoj kolumni za Slobodnu Dalmaciju osvrnuo na njegovu nedavno objavu na Facebooku o nasadu u obliku imena Tito.

Objavu Tomislava Karamarka prenosimo u cijelosti.

"Eto, Ante Tomić (u nastavku AT), kažu književnik velebnog opusa, obrušio se svojim šeretskim i vragolastim uratkom na moju skromnu, fb trorečeničnu opservaciju o ružičnjaku u obliku 4 slova - TITO.

Malo me je iznenadilo da je književnik AT reagirao na ovaj minorni uradak. On, ipak, piše za ozbiljne dalmatinske novine. No shvatih - zadaća je zadaća. Baveći se ovom temom još jednom je dao naslutiti da je i osobno, svojim 'čizmama nabijao zemlju oko mladih breza' za druga Tita. Izmučio se književnik AT dokazujući da su ruže (za druga tita) apsolutno nevine i da su žrtva mog devijantno domoljubnog, starčevićanskog, pravaškog sadizma. Reče književnik AT - 'Korijen je ruže, istina, plitko u zemlji, ali bogu hvala ni Republika Hrvatska nije duboko'.

Eto, poznati književnik AT iznio je svoju političku platformu i program. A ja sam svojom fb-objavom htio samo poručiti - ljudi, pa dopizdili ste više s uspomenama na Tita (megazločinca)", stoji u objavi.

direktno.hr