Spajić: Vlada ne čelu s Plenkovićem počinila je ekonomski genocid nad vlastitim narodom - dosta je pljačke Hrvatske i hrvatskih građana!

Pin It

Arhiva Danijel Spajić - DemosMedia.hr

Vjetroelektrane, Borg, Ina, Janaf, Hrvatske šume, sve je to samo kap u moru u odnosu na ekonomski masakr koji je učinjen nad našom državom, a provodili su ga gotovo uvijek isti akteri iz iste stranke, i tako više od 20 godina. Od Hrvatske su napravili društvo prosjaka!

Naš Daniel Spajić upozorio je da silne smjene Plenkovićevih ministara dovoljno govore o tome koliko su ti ljudi sposobni i jesu li radili za dobrobit Hrvatske, te je osiromašenje građana, koje provodi Plenković, nazvao ekonomskim genocidom:

''Da je ova vlada nesposobna i korumpirana, govori nam bezbroj afera gdje su pokradene milijarde, a nikad nitko za ništa nije odgovarao. Sve presude su nepravomoćne i samim time pokazuju tugu, jad i čemer našeg pravosuđa. Preko 20 smijenjenih ministara koji su pod raznoraznim optužnicama vam govori koliko su bili sposobni i kako su radili za dobrobit svoje države, a sve njih je birao upravo AP i branio ih do zadnje kapi krvi jer je itekako znao o čemu se tu radi''.

''Vjetroelektrane, Borg, Ina, Janaf, Hrvatske šume, sve je to samo kap u moru u odnosu na ekonomski masakr koji je učinjen nad našom državom, a provodili su ga gotovo uvijek isti akteri iz iste stranke, i tako više od 20 godina. Od Hrvatske su napravili društvo prosjaka!''.

''Vlado RH, ekonomski ste iz zemlje potjerali gotovo pola milijuna stanovnika i ubili ljudima nadu za bolje sutra. Dok se vi bahatite i ugrožavate sve oko sebe, nemajući obzira za druge jer vi ste pred zakonom nedodirljivi, uspjeli ste i u tome što nije ni Brozu - da je iz Hrvatske otišlo preko 50 tisuća djece koja se obrazuju u drugim EU zemljama i vjerojatno će tamo ostati raditi i zasnovati svoje obitelji. To ja zovem ekonomskim genocidom nad vlastitim narodom!''.

 ''Kažete da ste povisili mirovine za šest posto, dok je inflacija 13, a neslužbeno i 20 posto. To nije povećanje, nego ruganje ljudima koji su 40 godina radili da si danas ne mogu platiti režije i kupiti osnovne stvari za život. Uzeli ste tim ljudima dostojanstvo i od njih napravili bezvrijedne starce čija egzistencija ovisi o njihovoj djeci koja im šalju novac da prežive''.