Domovinski pokret na braniku Hrvatske od loših sluga i loših gospodara

Pin It

Iza Domovinskog pokreta stoje gotovo tri godine intenzivne političke borbe, a možemo se pohvaliti kako nam je pošlo za rukom ono što nikome do sada nije. Domovinski pokret, u suradnji s ostalim oporbenim strankama, prikupio je potpise i u proceduru uputio prijedlog za pokretanje pitanja povjerenja predsjedniku Vlade Republike Hrvatske Andreju Plenkoviću. 

Sukladno očekivanjima, premijeru Andreju Plenkoviću nije izglasano nepovjerenje, međutim, današnje glasovanje u Saboru pokazalo je kako je svaki taj opoziv, u jednom velikom postotku, na kraju urodio odstupanjem čelnih ljudi, ministara, a u ovom slučaju Andreja Plenkovića za mjesec, dva, tri ili pet, zbog procesuiranja, afera ili otkaza izravno od strane Andreja Plenkovića. 

Hrvatskom narodu i hrvatskim građanima treba biti jasno da se vladajuća kasta šali s hrvatskim narodom, sa svima nama, našom budućnošću te je krajnje vrijeme da hrvatski narod u sebi probudi Domovinski duh kako bi vratili Republiku Hrvatsku na staze na kojima zaslužuje biti. Staze države jednakih šansi za sve, a ne samo za povlaštene koji sjede na vrhu piramide.

U iznimno kratkom vremenu, okupili smo gotovo sve što je disalo hrvatski, ali samo snažni i spremni, možemo pobjeđivati na izborima koji dolaze. Naše su pobjede važne zbog ideje koja nas je okupila, zbog uspješne, sretne i ponosne Hrvatske, zemlje jednakih prilika za sve ljude koji nikad više neće napuštati svoju Domovinu. Hrvatska, za koju se svakodnevno borimo, daleko je više od Hrvatske kojom danas upravljaju loše sluge loših gospodara. Hrvatska koju danas mi branimo i koju ćemo obraniti, naša je majka, naša sestra i žena, naš sin jedinac! Branit ćemo je onako kako se brani ono što se najviše voli! Branit ćemo je srcem i dušom, branit ćemo je bezuvjetno, dok nam živo srce bije! Sve za Hrvatsku – Hrvatsku nizašto!