Prkačin: Plenković nije domoljub, nego nesposobni sebeljub - zato DP nastavlja s procesom njegova rušenja

Pin It

General Prkačin: Pitat ću ministra Marića koliko se novca ulaže u hrvatski  sport, a koliko u SPC?! | CRODEX.NET

Sa stajališta domoljuba, nacionalno svjesnog i ponositog Hrvata, držim da je pokušaj izglasavanja nepovjerenja premijeru vrlo koristan i vrijedan. To nije izglasano, no rušenje Andreja Plenkovića nije potez, nego proces koji traje malo duže, s obzirom na to kakva ga mreža štiti.

Naš Ante Prkačin upozorio je kako je rušenje Andreja Plenkovića proces koji traje duže zbog premreženosti koruptivnih sfera u Hrvatskoj te je naglasio važnost poniznosti pred Bogom, ali i hrvatskog nacionalnog ponosa:

''Sa stajališta domoljuba, nacionalno svjesnog i ponositog Hrvata, držim da je pokušaj izglasavanja nepovjerenja premijeru vrlo koristan i vrijedan. To nije izglasano, no rušenje Andreja Plenkovića nije potez, nego proces koji traje malo duže, s obzirom na to kakva ga mreža štiti. Njegova pretorijanska garda sastoji se od ljudi koji ovu državu pljačkaju od razine osobne potrošnje pa do razine državne ekonomije i milijarde iz INA-e''. 

''Dok analiziram Plenkovića, sjetit ću se jednog vrlo vrijednog Hrvata, potpuno suprotnog Plenkoviću. Čovjeka koji je domoljub, nacionalno svjestan i predan svom poslu. Mislim na izbornika nogometne reprezentacije Zlatka Dalića. Njegova misao vodilja je poniznost. To je naš kršćanski katolički kućni odgoj. Međutim, poniznost samo pred Bogom! A Hrvat čovjeka gleda otvorenih očiju''. 

 ''Moj pokojni otac je rekao: - Djeco, Boga se bojte, a ljude poštujte. Ne smije vas nitko gaziti. Bolje biti tri dana pijevac, nego tisuću godina kokoš! Da nije bilo nacionalnog ponosa koji se pretvorio u žar, ne bismo obranili državu, niti bi Dalićevi momci bilježili rezultate koje su bilježili. Kao ilustraciju navest ću Domagoja Vidu, koji nije odigrao nijednu minutu u Kataru, a slavio je jednako kao prije četiri godine, kad je

''Kad domoljub vodi ljude, onda je to tako, a kad sebeljub vodi ljude, onda ima ekipu kao što je ima Plenković. Nema obnove na potresom pogođeom području, crpljenje novaca iz EU fondova je katastrofa, školstvo i zdravstvo su katastrofa, a korupcija nam je na svjetskoj razini. Ne možete podržati čovjeka koji će ući u povijest po nesposobnosti. Zato mi s procesom rušenja Andreja Plenkovića idemo dalje!''.