Uhićenje 'Malog pauka'

Pin It

Kada je Bujica, prije godinu dana, postavila Plenkoviću neugodna pitanja o prometnoj nesreći danas uhićenog HDZ-ovog župana – Marko Milić prekinuo je pressicu!

POGLEDAJTE VIDEO IZ TRAVNJA PROŠLE GODINE: ANDREJ PLENKOVIĆ BRANI DAMIRA DEKANIĆA?!

Novinar Z1, Igor Petrović, nakon prometne nesreće kod Vinkovaca, koju je prije godinu dana u alkoholiziranom stanju skrivio HDZ-ov župan - Damir Dekanić, postavio je 27. travnja 2022. godine vrlo neugodna pitanja šefu Partije i Vlade - Andreju Plenkoviću.

Slušajući pitanja, Plenković se izmotavao, nervozno češkao i bio vidno uzrujan… Negirao je bilo kakvu političku odgovornost za zaštitu, koju je unutar vladajućih struktura - uživao kontroverzni župan! Očito zataškavanje i ometanje pravde u slučaju danas uhićenog Damira Dekanića, trajalo je punih godinu dana, a kada smo šefa HDZ-a i Vlade (neposredno nakon nesreće) suočili s vrlo konkretnim činjenicama kojima je raspolagala redakcija Bujice, njegov je glasnogovornik – Marko Milić, naprasno prekinuo press konferenciju!

Plenkovićev župan postao je poznat na nacionalnoj razini kada je Bujica objavila skandaloznu snimku na kojoj, zajedno s mladcima iz lokalnog HDZ-a, urla uz cajke i stihove “pesme” notornog Ere Ojdanića - ‘Mali pauk’. Srpski izvođač poznat je po nastupima u okupiranom Vukovaru, gdje je ‘pevao’ četničke pjesme - svega nekoliko dana nakon ulaska agresorske rulje u Grad heroja. No, izgleda da to Dekaniću nije previše smetalo, s obzirom na to da je na izborima za župana Vukovarsko-srijemske županije, upravo u selima kojima dominira Pupovčev SDSS, dobio više od 90 posto glasova u drugom krugu!