Peternel pokosio travu ispred Holdinga! Tomašević nema vremena - jer je zauzet otkrivanjem partizanskih spomenika?!

Pin It

Građani Zagreba masovno se žale da naš glavni grad nikada nije izgledao ovako zapušteno. Za neuredni okoliš i nepokošenu travu drug TTejac je okrivio “klimatske promjene“... A trebao je samo uzeti kosilicu u ruke!

Predsjednik zagrebačke organizacije Domovinskog pokreta – dr. Igor Peternel zgubidanima iz Možemo pokazao je kak' se dela... Profesor je dofurao kosilicu ispred Zagrebačkog holdinga – i primio se posla. Istodobno, Tomaševićevi uhljebi poskrivećki su ga špijali s prozora i lijeno/lijevo pogledavali na sat... Čekaju pauzu, onda malo igraju igrice – pa idu doma... U goroj varijanti – kad šef naredi – moraju se izležavati po cesti ili vezati lancima za kontejnere...

Dok Peternel kosi nikad veću travu (za koju TTejcu trebaju specijalni strojevi) platformaška vrhuška je prezauzeta promjenama imena zagrebačkih ulica, ali i otkrivanjem partizanskih spomenika – poput onog u Dotrščini. U svakom slučaju, od otkrivanja spomen-ploča još se nitko nije preznojio!

ZAKLJUČAK: TREBA IH POKOSITI NA IZBORIMA! #PŠK #NEmožemo

VIDEO/BUJICA/Z1: Dok građani Zagreba negoduju – gradonačelnik otkriva titoističke spomenike, a travu kosi – dr. Peternel... "Klimatske promjene" u tome ga nisu spriječile.

Velimir Bujanec