Zadnji komentari

Dijelimo se poput ameba, da bi bili manji od amebe

Pin It

Na svim do sada održanim lokalnim, područnim i izborima za Hrvatski sabor jasno smo vidjeli i čvrsto se uvjerili, da je za uspjeh HDZ-a na izborima prvi i glavni uvjet da se domoljubni, nacionalni, demokršćanski i konzervativni kolokvijalno zvan desni politički spektar PODIJELI („Divide et impera – Razdijeli pa vladaj“!)), glasovi njegovih birača RASPU a izborne liste razjedinjenih stranaka jedva prijeđu ili ostanu ispod izbornog praga!                                                                                                                         

Potpuno smo sigurni i uvjereni u uspjeh ovako organiziranog i ustrojenog nastupa na predstojećim područnim izborima. Kao jedina i provjereno istinita domoljubna, nacionalna, demokršćanska, konzervativna i desno usmjerena politička opcija i izborna koalicija, ona će poput vjetra u jesen koji rasipa suho lišće sa stabala isto tako učinkovito RASUTI glasove domoljubnih birača i time omogućiti partiji hrvatsko-srpskog bratstva i jedinstva HDZ-u, da osvoji mnogobrojne vijećničke i zastupničke mandate i većinsku zastupljenost u mnogim predstavničkim tijelima lokalne i područne samouprave! Da politički STRATEŠKA hrvatsko-srpska koalicijska Vlada HDZ-SDSS te Andrej Plenković i Milorad Pupovac, mogu i dalja vladati Hrvatskom!         

A poslije izbora naši dragi i vrli domoljubi nećemo vas iznevjeriti, nego ćemo vas odmah s punim domoljubnim žarom, ljubavlju, čašću i odgovornosti preko javnih gasila obavijestiti da: „Hrvatski narod ima VLAST kakvu ZASLUŽUJE“                                                                                                                                                               

Narod će pak na to mirno, sabrano, odgovorno, domoljubno i kršćanski odgovoriti: „Hrvatski narod ima STRANKE kakve NEzaslužuje“!

Istinski hrvatski domoljubi               

Povezani članci                                                                                                                                                                 

dragovoljac.com/index.php/diana-majhen/25835-diana-majhen-jadni-moj-hrvatski-narode-kako-si-jeftino-prodao-slobodu-za-koju-su-toliki-ginuli/                                                                           

dragovoljac.com/index.php/politika-i-drustvo/25982-hrvatski-bedem-domoljubnim-strankama-vukovar-zbog-vase-razjedinjenosti-moze-politicki-pasti-u-ruke…

HDZ-ova izborna obećanja – ludom radovanja!

VJERODOSTOJNO – Andrej Plenković

Drevna narodna spoznaja, mudrost i iskustvo stotinama godinâ nepogrješivo pokazuju, dokazuju i svjedoče: Obećanje – ludom radovanje!                                                                               

Zbog toga vam dragi HDZ-ovi birači kao i do sada s desnicom na srcu i džepu kao i na prethodnim izborimâ VJERODOSTOJNO jamčimo, da ćemo naše izborne slogane i obećanja za predstojeće lokalne i područne izbore realizirati isto onako učinkovito – kao što je hrvatsko-srpska koalicijska Vlada HDZ-SDSS poslije potresâ učinkovito realizirala obnovu Zagreba i Petrinje!                                                                   

I k tome da vam život bude što jeftiniji i lakši a kvaliteta življenja što veća i životni vijek dulji, umjesto kune kao platežno sredstvo uvest ćemo – euro!                                                                   

HDZ je programatski socijalno osjetljiva stranka pa su mu stoga interesi i potrebe te životni standard naroda prioritetniji i važniji; od predatorskih interesa umreženih grupa, klanova, klikâ i pretvorbeno-privatizacijskih profitera!! Aleksandar Vučić je pred parlamentarne izbore 2020.g. svim punoljetnim građanima u Srbiji dodijelio po 100 eura. Inspiriran tim i takvim ciničnim predizbornim trikom (kao da je građanima novac potreban samo pred izbore!) kolege mu Aleksandra Vučića  iz zajedničke im Europske pučke stranke,  Andrej Plenković („Država to sam ja“) će predlokalne i područne izbore dati jednokratnu financijsku pomoć ali samo penzionerima, i to u znatno manjem iznosu od onog kojeg je kao predizbornu stimulaciju dao predsjednik Srbije. Upućeni kažu da je taj novac dan penzionerima da bi mogli kupiti zaštitne maske, te doći na biračka mjesta i glasovati!   Otkazat ćemo Istanbulsku konvenciju i rodnu ideologiju, Marakeški sporazum i promijeniti antidemokratske i nepravedne zakone o izborima i referendumu, a u zakon o izborima unijeti odredbu da se izbori moraju ponoviti ako na njih ne izađe najmanje 50 % + 1 svih  birača kako na vlasti više ne bi mogle biti stranke i vlade bez demokratski kvalificiranog izbornog legitimiteta protivno članku 1. stavci 1 i 2 Ustava RH.!         

Demokratizirat ćemo poslije izbora Hrvatsku televiziju, tako da ona više ne će biti stranačka nego – partijska!       Ostat ćemo dosljedni demokršćanskoj sastavnici našeg ideološkog programa i prije izbora biti protiv, a poslije izbora sepolitički i medijski zalagati te i zakonski regulirati pravo istospolnih parova da usvajaju djecu. Sa strateškim političkim partnerom SDSS-om iz vladajuće koalicije neojugoslavenskog hrvatsko-srpskog bratstva i jedinstva za razliku od prvog čitanja,  u drugom čitanju u Hrvatskom saboru nećemo glasovati za usvajanje predloženog Zakona o civilnim stradalnicima iz Domovinskog rata, da penzije ne bi primali i srpski teroristi koji su u velikosrpskoj vojnoj agresiji ubijali civile i djecu i razarali Hrvatsku!                               

Pred izbore obećavamo po drugi put još čvršće i vjerodostojnije, da nedjelja u trgovinama više ne će biti radni dan. Hi, hi, hi! Ha, ha, ha!                                                                                                           

Optužnica DORH-a protiv bivšeg ministra Lovre Kuščevića ciljano je podignuta upravo i baš predsame lokalne i područne izbore da se biračima pokaže kao da pravna država tobože djeluje.  A kada će biti donesena presuda? Za sljedeće lokalne i područne izbore 2025. godine, a možda i – nikada. Do tada će pak DORH možda protiv Lovre Kuščevića podignuti i optužnicu zbog kršenja Ustava RH i krađe dvaju referenduma? Ministar vanjskih poslova RH Gordan Grlić Radman: „Antihrvatska histerija u Srbiji je nepotrebna“.                                                                                                                                               

A HDZ-ova antihrvatska histerija je potrebna da bi Milorad Pupovac i SDSS u Hrvatskom saboru, držali zastupničku većinu Andreju Plenkoviću!

Lovel Franić