Zadnji komentari

Sramotna šutnja hrvatskih medija

Pin It

Možda je crno-bijela slika koja prikazuje Jedna osoba

Na Mirogoju je jučer pokopana Gizela Đureković, udovica hrvatskog političkog emigranta Stjepana Đurekovića, za čiju su likvidaciju osuđeni Mustač i Perković! O tome nitko nije napisao niti riječi... Sramota!

U devedesetoj godini života u Zagrebu je preminula udovica hrvatskog političkog emigranta Stjepana Đurekovića - Gizela Đureković. Posljednji ispraćaj bio je na Mirogoju, a o tome nitko nije izvjestio hrvatsku javnost. Za ubojstvo njezinog supruga, njemački sud je na doživotne zatvorske kazne osudio udbaše Josipa Perkovića i Zdravka Mustača. Stjepan Đureković ubijen je kod Muenchena 28. srpnja 1983. godine, a udbaški ubojice i njihovi nalogodavci pravdu su izbjegavali sve do izručenja Njemačkoj 2014. godine, čemu su se tzv. političke elite u Hrvatskoj, zajedno s dijelom pravosuđa - protivile.

Jedini sin Gizele i Stjepana, Damir Đureković, ubijen je u Kanadi 10. rujna 1987. godine i za to do dana današnjeg - nitko nije odgovarao. Mediji u Hrvatskoj duboko povezani s udbaškim tandemom i njihovim političkim ortacima, ovu vijest su namjerno prešutjeli - SRAMI SE HRVATSKA!

HRVATSKA MUČENICA GIZELA ĐUREKOVIĆ - S NAMA JE!

(IN MEMORIAM: 1931. - 2021.)

Velimir Bujanec