Zadnji komentari

Nova knjiga akademika Pečarića koja govori o Mariju Filipiju

Pin It

S velikim ponosom predstavljamo novu knjigu akademika Pečarića koju je posvetio Mariju Filipiju, našem dragom uredniku i kolumnisti, hrvatskom dragovoljcu i invalidu Domovinskog rata.

Knjigu možete preuzeti OVDJE

Veliko zadovoljstvo i čast predstavlja mi suradnja s g. Marijom Filipijem Stopostotnim invalidom Domovinskog rata i vukovarskim dragovoljcem iz Zagreba, Teško je stradao braneći Vukovar. U eksploziji tenkovske granate ostao je bez lijeve ruke i desne noge. Danas je kolumnist portala dragovoljac.com i publicist.

Ova knjiga govori o toj suradnji. Godinama sam branio Domovinski rat i hrvatske branitelje od napada onih koji napadaju hrvatske svetinje i prvenstveno naše branitelje i Domovinski rat. Od pojave velikosrpskog Memoranduma SANU 2. pokazalo se da je zadnja crta te obrane pozdrav ZA DOM SPREMNI koji je dio od hrvatskih vlasti legaliziranog pozdrava. I u toj borbi i ne samo toj veliku pomoć sam imao i od Marija Filipija. Pokazalo se u najnovijem napadu na ZDS i hrvatske branitelje od strane novoizabranog predsjednika Vrhovnog suda RH Radovana Dobronića da je presudnu ulogu u obrani tog 'konačnog' udara na ZDS i Domovinski rat odigrao Mario Filipi. Tome je i posvećen prvi dio ove knjige, U drugom dijelu dani su tekstovi iz mojih knjiga u kojima se spominje ili ih je pisao Filipi. Uz ovaj Uvod dajem i Predgovor koji sam napisao za njegovu knjigu o Nikoli Tesli. Završni tekst u knjizi je njegov najnoviji intervju iz „Hrvatskog tjednika“.

 

Akademik Josip Pečarić