Zadnji komentari

Bujica dva dana prije izbora u BiH

Pin It

NIKOLA RAGUŽ I DR. ZVONKO JURIŠIĆ U BUJICI: Protiv Dodika i Komšića, protiv korupcije i kriminala - za opstanak Hrvata u BiH!

GOSTI BUJICE OTKRILI SU TKO JE I PO ČIJEM NALOGU, NA PARLAMENTARNIM IZBORIMA SPRIJEČIO ULAZAK GENERALA ŽELJKA GLASNOVIĆA U HRVATSKI DRŽAVNI SABOR!

NIKOLA RAGUŽ: “HSP BiH podržava kandidatkinju Hrvatskog narodnog sabora za članicu predsjedništva Bosne i Hercegovine, za razliku od republikanaca koji su po nalogu Mosta suzdržani i time pomažu Željku Komšiću, a ne Borajni Krišto!”

DR. ZVONKO JURIŠIĆ: “HSP BiH snažno podupire ulazak Bosne i Hercegovine u NATO i EU, sramota je da na granici s Hrvatskom čekamo satima i ne možemo rodbini ponijeti niti kolut livanjskoga sira!”

Problem izbora legitimnog hrvatskog člana predsjedništva možemo riješiti izborom u parlamentu BiH, što bi spriječilo Komšićevu manipulaciju, međutim, tome se protivi Milorad Dodik jer mu odgovara sijanje kaosa - izjavio je u Bujici, na Z1 televiziji, Nikola Raguž, predsjednik HSP-a BiH i član predsjedništva Hrvatskog narodnog sabora: - Nitko me ne može uvjeriti da je prijatelj Hrvatskoga naroda onaj koji kaže da je na Bleiburgu trebalo sve pobiti!

Drugi gost u studiju Z1 televizije bio je ugledni liječnik i zastupnik HSP-a BiH u Skupštini Županije zapadnohercegovačke, dr. Zvonko Jurišić: - Smatramo da bi treći entitet bio pravedno rješenje, a u tom slučaju Hrvatima trebaju pripasti i dijelovi tzv. Republike Srpske iz kojih je naš narod protjeran etničkim čišćenjem i genocidom!

EKSKLUZIVNO: BUJICA OBJAVILA FOTOGRAFIJU ILIJE CVITANOVIĆA IZ HDZ-a 1990. S ŽELJKOM KOMŠIĆEM NA DRUŽENJU U HERCEGOVINI!