Zadnji komentari

SAD natjerao Ekvador na izvođenje ‘transvetitskih kazališnih predstava’ u zamjenu za financijsku pomoć

Pin It

Evo zašto su transvestiti ogorčeni na Zuckerberga!

Američka hegemonija koja sve ozbiljnije postaje sinonim za homoseksualnu hegemoniju ucjenjuje suverene države i prisiljava ih na promoviranje transrodne ideologije, transtvetitskih predstava i ostalih perverznih koncepata koji dolaze u paketu s LGBT agendom SAD-a.

Naime, ministarstvo vanjskih poslova SAD-a dodijelilo je više od 20.000 dolara kulturnom centru u Ekvadoru koji će ugostiti “drag queen” kazališne predstave” u ime raznolikosti i uključenosti.

State Department je 23. rujna dodijelio potporu od 20.600 dolara organizaciji Centro Ecuatoriano Norteamericano (CEN), koju podržava Veleposlanstvo i konzulat SAD-a u Ekvadoru, za “promicanje raznolikosti i uključenosti” u regiji, otkriva Fox News.

Projekt u CEN-u, koji je započeo 30. rujna i traje do 31. kolovoza 2023., uključivat će “3 radionice”, “12 drag kazališnih predstava” i “dvominutni dokumentarni film”.

Potpora CEN-u dio je programa javne diplomacije State Departmenta, koji nastoji “podržati i ostvariti ciljeve vanjske politike SAD-a, unaprijediti nacionalne interese i poboljšati nacionalnu sigurnost informiranjem i utjecajem na strane javnosti te širenjem i jačanjem odnosa između naroda i vlade Sjedinjenih Država i građana ostatka svijeta”.

SAD prošle godine na veleposlanstvu u Vatikanu izvjesio LGBT zastavu

State Department je CEN-u tijekom godina dodijelio stotine tisuća dolara poreznih obveznika, ali čini se da je rujanska potpora prva takve vrste za financiranje transvetitskih performansa.

Pri tome vrijedi spomenuti da je izvođenje transvetitskih predstava koje se svode na striptiz pred malom djecom nije ideja nekog lokalnog “woke” aktivista već je riječ o nužnom uvjetu SAD-a kao pretpostavku za dobivanje ikakvih sredstava.

Što se samih predstava transvetita tiče, one su posebno popularne u američkim barovima i školama. New York je tako na njih potrošio 200.000 dolara u školama pred malom djecom. U posljednje vrijeme postoji neuspješna pobuna protiv ovih performansa koje je teško razlikovati od pedofilije diljem SAD-a, a nedavno je objavljeno kako će djevojčica (11) izvoditi show u baru koji nosi ime po Sotoni. Dijete je od rođenja odgajano u duhu LGBT-a, od strane majke i njezinog transvetitskog partnera koji čega suđenje zbog pedofilije.

Podsjetimo, prošle je godine britanski premijer Boris Johnson najavio da će Velika Britanija u 2022. godini organizirati globalnu konferenciju LGBT tematike – “Sigurno biti ja: Globalna konferencija o ravnopravnosti”. Prva svjetska LGBT konferencija u Velikoj Britaniji nastojat će promovirati “dobrotu, toleranciju i otvorenost” u Britaniji, ali i promovirati LGBT ravnopravnost širom svijeta. On je tada ustvrdio da su LGBT prava „ključan gospodarski faktor“ Ujedinjenog Kraljevstva.

Na sličnom je tragu u američki predsjednik Joe Biden čija je zemlja prošle godine izvjesila LGBT zastavu na veleposlanstvu SAD-a u Vatikanu, a njegovo ministarstvo se ponaša kad da su svi homoseksualci svijeta građani SAD-a čija “prava” treba braniti pod svaku cijenu.

Izvor: narod.hr/Fox News