Zadnji komentari

Odgovor na oštra pera dece proletera

Pin It

Vi koji se nazivate "Hrvatima" i koji savjetujete neka izbornik Dalić povede reprezentaciju u Jasenovac, Vama govorim sitnozuba stoko. Vama zborim produktu  crvenih, žutih, zelenih ali i plavih vragova, ostataka komunizma otiđite i poklonite se na svim jamama u Sloveniji i na samom Bleiburgu gdje se Vam preci i vaši idoli ubijali Hrvate. 

Nakon toga možemo pričati o Jasenovačkom mitu i napuhanim brojkama. Ako za to nemate muda i volje, a držim kako nemate dajte bar onda po istini odajte počast onima koji su Vam guzice branili, koji su robijali po stotinama konc. logora 90-tih u Srbiji i u koju toliko volite ići jer se eto tamo  kojoj se osjećate kao kod kuće.

E vidite vi ste tamo u srbijalandu kao kod kuće, mi smo pak u Hrvatskoj jesmo doma. I Zato smo za dom spremni. Vi niste ni za dom, ni za državu ni za narod Hrvatski. 

Pa bih Vas lijepo molio neka se odreknete javno i u pisanoj formi šahovnice, putovnice i hrvatskog državljanstva kad vam nije po Jusu. Mi smo spremni platiti Vaš odlazak. Eto osobno se odričem 20% moje zaslužene mirovine u trajanju od 10 godina u korist Vas koji lijepo narodski odjebete u troskocima iz ove napaćene zemlje koju su Vaši opljačkali, pokrali i osrimašili. Da Vaši drugovi iz komiteta i njihova djeca. 

Hrvatsku nije oštetio, opljačkao i osiromašio niti jedan kako vi kazujete Ustaša niti ustaški sin ili unuk. Već su to po drugi puta u povijesti učinili vaši partizanski antifašistički idoli i ideolozi. Baš kao što su ti vaši tekutari pootimali sve tvrtke, firme, zanate, stanove i kuće 1945 nakon skitnje po šumama i gorama. Tako su od 1990-1995 opet isto učinili i oteli što se otet, ukrast od naroda može. 

I na kraju ne prodajite nam maglu po Mostaru nego lijepo razgulite tamo gdje Vam se čini bolje nego ovdje. Nije li tako drugarice Vlatka Pokos, nema badava u Kanadi, tamo se ne zarađuje blejeći, tamo se radi. Zato si se i vratila kako bi se opet po navadi svojih mentora besposličareći fina života uhvatila....

Znajte svi vi : " Osim Boga ne postoji sila što bi ZD DOM SPREMNI zabranila.

" Poslije svake kiše.." reče jedan stari Ustaša iz Amerike koji bijaše na  prvom mimohodu OSRH 1995 na Jarunu  ..." prvo govna isplivaju  ". Na moj upit zašto nije na bini sa Uzvanicima i Vrhovnikom iako ima akreditaciju tamo biti. Reče " Sine moj, mlad si shvatit ćeš zašto ja ne idem sjediti s partizanima" meni je draže ovdje među Vama našom Hrvatskom vojskom. 

Meni tada bijaše 23 godine kao mlad časnik mislio sam kako je stari malo "propuvo" i nisam ga onomad baš ozbiljno shvatio iako su ga vidjeh mnogi državni dužnosnici uvažavali, napose sam ministar Obrane Šušak.  Sad sa odmakom od četvrt stoljeća poštovani moji neprijatelji i neprijatelji hrvatskog grba, barjaka, vojnika, državnosti puno mi je toga jasnije. 

Naše pruženje ruke pomirbe dojučerašnjim dželatima, tamničarima je najveća pogrješka. Ne procesuiranje i ne vraćanje oduzete imovine partizanskim nasljednicima, ne lustriranje komunističko-antifašističkih predaka i potomaka baš na isti način i model kako su oni to činili su pogrješka.  Pomirba sa njima je najveći krimen poltike  dr. F.Tuđmana. Jer iako smo mi njima sve zlo oprostili oni nama stvaranje hrvatske države, grba, zastave  nikada neće. I sve će  učiniti kako bi to uništili.

Stoga srećom, moja djecu naučih i znaju  što Hrvatu znači Za Dom spreman biti. za njeg mrijeti, za njeg se boriti. A znaju i za Vas  ste Hrvatima samo po Putovnici, niste ni po krvi ni državnosti ni sjemenu ni plemenu...

I na kraju sve mora biti dobro, ako nije dobro nije kraj. Kaže jedna od  izreka kojih se držim.  Vidimo kako dobro nije, znači nije kraj. Valja nam opet rame uz rame boriti se Hrvatsku Za Dom sveti i iz kandži komunjara zemlju preoteti...

Neka Vam braćo i sestre Hrvatice i Hrvati u ovo blagdansko vrijeme bude:

U Mislima Domovina, U Srcu Odanost, U Desnici  Snaga

Dok slavimo Božić bivajući pri tom svi u zajedništvu

                           BOGU VJERNI-ZA DOM SPREMNI 

U ime

Hrvatskog Vojničkog Reda

ČUVARI DOMOVINE

Mario Maks Slaviček e.m

  emeritus miles